Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb esélyem lesz az általam preferált csinos, vékony, szép fiatal csajoknál ha ledobok 30 kg-ot?

Figyelt kérdés

Most kb. le sem köpnek ezek a csajok, de ha 99 kg-ról 65-70-re lefogynék (175 magas vagyok) akkor több esélyem lehetne? Tenni akarok az ügy érdekében, nem csak picsogni.

31F

tegnap 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem lesz számottevően több esélyed. Egyrészt alacsony vagy, másrészt az arcod ugyanaz marad.

22N

tegnap 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Mitől nőttek meg 5 centit shreki ? Eddig 170/100 voltál 😄
tegnap 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem a szép csajok miatt kellene lefogyni, hanem az egészséged érdekében. 175 magassághoz 99 kiló nagyon sok, elhízott vagy.
tegnap 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen magas vagyok (176), ugyanennyi idős vagyok (31), csak én kb 70 kiló vagyok. Nem hevernek a lábam előtt a nők.
tegnap 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve ronda vagy akkor mindegy hány kiló vagy.
tegnap 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván. Mindenki jobban néz ki normál testalkattal, mint elhízottan, ez nem is kérdés. Még az arcod is változik ilyenkor, még az is kiderülhet, hogy helyes vagy. Mellette mindenképp sportolnék, szálkásítanék. Persze mindez nem jelenti azt, hogy fixen esélyed lesz az általad preferált nőknél, mert sok minden más is számít (személyiség, egzisztencia stb.), de az biztos, hogy több esélyed lesz, mint most.
tegnap 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

#4 senki lábai előtt nem hevernek a nők.

Egy normális felnőtt férfi pedig egy darab nőt akar, csak a kisfiúk verik a többesszámra.

tegnap 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
#2 pacsi, nekem is egyből leesett, hogy valszeg ő az írta ki a kérdést 😂😂
tegnap 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

Nagyobb, de önmagában ez még édeskevés a sikerhez! A ffi "vonzerőnek" csak egyik része a kinézet, a többi a stílus, kisugárzás, személyiség, kommunikációs kompetenciák. Sőt utóbbiak egyben sokkal többet számítanak mint a bicepszek.

Ettől még fogyj le pufi, jót tesz az egészségednek, meg sportolni jó, legalább emberek közé mész :)

tegnap 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha le is fogysz, nagy eséllyel lógni fog a bőröd és beesett lesz az arcod. Így ugyanúgy nem fogsz kelleni a szép nőknek:)
tegnap 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!