Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemszin tényleg ennyire fontos? Ti barnát, zöld vagy kék szemű lányt preferáltok?
Lány vagyok, és általában a barna szemű fiúk nem tetszenek, valamiért imádom ha kék :3 de láttam egy csomó olyan fiút akit egyből elfogadnék barna szemmel is :D
Tehát ha csak a szemszín a gond akkor nyugodtan vágj bele!
Sajnos a szem nagysága számít meg az alakja. A kisszeműeket senki nem szereti. Bronon úr, Bud Spencer, Brock, Sandor Cleagene-t alakító színész mind buktak a csajoknál.
Nálatok nőknél annyira nem gond, sokan szeretik ezt is.
Nekem a világos kékszemű férfiak nem igazán tetszenek. Olyan furcsa a szemükbe nézni.
Egyébként olyan sokan olyan sokmindenre gerjednek. Szerintem összejöhetünk olyannal is, akinek más a meghatározó. Pl. Én bírom a művelt férfiakat, és nem zavarna, ha neki a zöld szemem tetszene, vagy mittudomén, mondjuk a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!