Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz szólítás preferáltok előnyben lányok?
Itt konkrétan stílusra lennék kíváncsi.
Példa kedvéért legyen egy szituáció:
Álltok a vasútállomáson és bekiabálják hogy Késik 15 percet a vonat.
Odalép hozzátok a srác és
1. - Szerinted rá tesznek még 15 percet a békesség kevéért? (Mosoly).
Majd pár mondat váltás után nyújtom a kezem és bemutatkozom neki és innen elindul egy beszélgetés majd a beszélgetés végén elkérem a telefonszámát vagy Facebook elérhetőségét ( itt Egyébként Melyiket érdemesebb, adjátok meg szívesen)
2. Szia. Nem szeretnék tolakodó lenni de nagyon szimpatikusnak talállak, tetszik a kisugárzásod. Lenne kedved ismerkedni? Xy vagyok. És innen indulna egy beszélgetés. ( Bár nem tudom Ezt hogy lehetne tovább vinni:D )
A 2. Az inkább direkt ismerkedés féle.
Szerintetek?
Szerintem az első kellemesebb nem annyira direkt...de érdekelne a lányok szemszögéből mit is gondolnak. Kort is írjatok.
Elnézést a címben helytelenül írta a telefonom.
Milyen leszólítást preferáltok előnyben lányok?
Így akartam.
Nem járok vonattal, de ha máshol leszólít, akkor ő adja meg a számát és majd én eldöntöm, hogy felhívom-e vagy sem.
3. variáció: Szia! XY vagyok, lenne kedved beszélgetni, ha már együtt várjuk a vonatot?
4. variáció: Szia! XY vagyok. Szívesen meginnék veled valamit, itt a számom, ha gondolod, hívj fel.
bemutatkozni előtte kell.
Nem a duma dönt amúgy, ha küldőre bejön, akkor úgyis felhívom, ha meg nem, akkor nincs az a duma, hogy érdekeljen.
25N
Próbáld úgy, hogy milyen leszólítást preferáltok vagy milyen leszólítást részesítetek előnyben, mert ez így hirtelen sok a jóból. :)
31/f
Az 1.-es mindenképpen jobb,Illetve jó a szöveg, de amint megérzem hogy senki vagyok számára csak elérhetőséget akar, otthagyom. Ne legyen cél telószámot megszerezni, inkább te adj elérhetőséget.
De így is gyakorlatilag nulla az esélye hogy felhívnám az illetőt.
40/N
Ha jól néz ki az illető és tetszik nekem, akkor fogadom a közeledését és ha tényleg felkeltette az érdeklődésem és megadta az elérhetőségeit, akkor van rá esély, hogy keresni fogom. Ha nem tetszik vagy nem szimpatikus, akkor igyekszem rövidre zárni a beszélgetést.
Ja és ha tetszik a pasi, akkor e közül a két variáció közül mindegy, hogy melyiket dobja be. Szerintem mindkettő jó.
Ahogy irtak. Lenne kedved BESZELGETNI?
Es TE add meg a szamod vagy Face-t.
Egyik se, nem ismerkedek utcán, vonaton, stb. akárhogy néz ki a másik. Volt rossz tapasztalatom, azóta tőmondatban válaszolok, aztán ha látom, hogy "beszélgetni" akar, akkor olajra lépek vagy elküldöm.
Inkább emiatt a másodikat választanám, mert megspórolunk egy felesleges kört.
-Szia. Nem szeretnék tolakodó lenni de nagyon szimpatikusnak talállak, tetszik a kisugárzásod. Lenne kedved ismerkedni? Xy vagyok.
-Szia, nem ismerkedek. Viszlát.
Gyorsabb, mintha valami "tudnék-e segíteni" álkérdéssel jönne.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!