Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatot preferáltok inkább az egyenlő munka teher típusú kapcsolatot vagy a nő főzzön takarítson inkább stb. a férfi meg az anyagi biztonságot biztosítsa?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 13:56
1/11 anonim válasza:
Kövezzetek meg de inkább a másodikat. De közös takarìtással, 25/75 arányu főzéssel.
2/11 anonim válasza:
Az első válasz rulez :D
Tartsák el de az otthoni meló is legyen közös. :D
Ez nekem nőként is olyan szürreális, hogy jót nevettem szegény ördögön.
3/11 anonim válasza:
Pasi vagyok, szóval el is tartom de otthon nem nézem tétlenűl, hogy dolgozik.
4/11 anonim válasza:
Nálunk az arány kb. 40/60 %, néha 30/70 és ez mindkettőnknek jó. A férjem jobban keres, a házimunka nagy részét pedig én végzem. De a fizetésem bőven elég a megélhetésem fedezésére, úgyhogy nem vagyok eltartott. Illetve ha van pénz, a házimunka is könnyebb: mosogatógép, szárítógép, jó háztartási eszközök.
5/11 anonim válasza:
1. típusú.
Az otthoni teendők szerintem érthetetlenül elvannak túlozva. Voltam koleszos, most albérletben lakom. A takarítás, kajacsinálás, mosás meg hasonlók nem túl időigényesek és megerőltetőek. Pénzt szerezni sokkal melósabb.
6/11 anonim válasza:
1. Egy pasitol sem akarok fuggeni.
8/11 anonim válasza:
második, de fordítva. imádom, ha egy pasi jól főz, én béna vagyok benne :D
9/11 anonim válasza:
Alapvetően sztem egyikkel sincs gond, de én azért az elsőt preferálom női szemszögből, mert ugye régen ciki volt a válás, és ha a férfi bevállalta, hogy eltartja az asszonyt, akkor élete végéig el is tartotta. Manapság meg jön egy 20éves díszribi, és simán boríthat a pasas mindent, még ha a nő mindenét fel is áldozta érte. Én nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy a pasi megkér, maradjak otthon, aztán 5 év múlva kirak a csupasz seggemmel, semmi vagyonom, a gyerekek valszeg a nyakamon, és nulla munkatapasztalatom van.
10/11 anonim válasza:
#9 régen is jött a 20 éves díszribi, csak akkor otthon kussolhattál, amíg az urad őt k**rta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!