Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha magányosnak érzem magam a párkapcsolatomban?
De vannak. Ők adtak tanácsokat. De kivancsi vagyok masok velemenyere is.
Meg nekem nem a baratokkal kell osszebujnom este hanem a parommal.
A távkapcsolat mindig kemény dió. Pláne ha csak ennyit találkoztok.
Sajnálom, de ha én a barátod lennék, azt javasolnám, hogy lépj tovább.
Ha számodra is nyilvánvaló, hogy nem elég amit kapsz és egyedül érzed magad, akkor a kapcsolat sajnos szinte halálra van ítélve.
Nincs lehetőségetek közelebb kerülni egymáshoz, összeköltözni, ilyesmi? Ha a közeljövőben ez nem lehetséges, és kilátástalan a dolog, érdemes lenne mérlegelni.
Kedves #5!
Mar volt rola szo hogy meg lesz oldva a dolog, de nem lett belole semmi. Holnap jon haza, megprobalom megbeszelni vele, hogy most vagy en maradok, vagy a munka es az orokos tavollét.
Igy csak el fog marni magatol.
Ha van egy kis esze, természetesen! a mnukát választja. Csajt kaphat még ezret, de jól fizető állást nem.
Egyébként nem nyünnyögni kell, hanem kimeni hozzá. Ja, hogy az már nem játszik? Hát, akkor szétmentek a hisztid miatt.
Képzeld, mi van, hogy 2-3 hónapig sem találkozunk, de attól ugyanolyan szerelmesek vagyunk, és nem azon munkálkodok, hogy elhagyjam, vagy ő hagyja ott a remek állását, hanem, hogy mielőbb kimehessek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!