Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen öltözködési stílust preferáltok jobban első randin?
Egy Rock fesztiválon fogunk először találkozni. Mit gondoltok maradjak hű a nagyon nőies csípőt és derekat kiemelő de mértéktartó ruháimhoz? Vagy valami odaillő szaggatott farmert és toppot vegyek az alkalomhoz illően?
20/L
Az időjáráshoz igazodj mindenképpen, szal ha már 40 fok körül lesz a hőmérséklet, inkább farmeshortban legyél, mint sem hosszú csőnadrágban.
Mivel fesztiválon találkoztok, az alakod úgyis ki lesz hangsúlyozva a cuccaidban, szóval szinte mindegy, hogy mi mellett döntesz. Amellett, hogy az alakodat kiemeli, lehet kicsit rockos, kicsit laza, és főleg, ne kelljen igazgatni, ne feszengj benne, ne kelljen arra figyelned, hogy csak nehogy belássanak a szoknyád alá.
Amire jobban figyelj, az az arcod, próbálj azzal hódítani. Egy kis smink nem árt, és persze belőtt frizura. Akár milyen ruhákban is mész végül, akár a nagyon nőies, akár a rocker cuccokat veszed fel, az arcod az, amit folyton bámulni fognak, és ami döntő. Mert hiába a jó test, attól max szexre lehet gerjedni. De ha az arcod szép... Akkor a tenyeredből esznek.
Még ha rockbulin találkoztok és ismerkedtek az oké, de ott randizni ... :) Nem tudom. A lényeg: amibe jól érzed magad, kényelmes, nőies, de mégse ribis!
30f
Teljesen mindegy, úgyis csak az..
- arcodat
- hogy nem vagy dagadt
...fogja nézni.
8. Én pl bowlingozni hívtam egy csajt pár hete. Az se ,,nyálas" a szavaiddal élve. Utána ettünk, és haza kísértem.
4-s voltam
Sosem értettem mi értelme van az első randi után enne a haza kisérősdinek
Haza találok egyedül is
Pláne hogy az első randi után azért meg nem akarom h lássa hol lakom
Nem vagyok romantikus így ezért irtam hogy nem szeretem a nyálas dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!