Van itt olyan 15-16 éves lány, aki adna nekem öltözködési tippeket, h vonzó és divatos legyek? 15/f
Azért teszem fel a kérdést, mert azt tapasztalom h mostanság nagyon sokat számít, de ezt gondolom tudjátok.
Nem konkrétan páwára gondolok, bár lehet hasonló, de azért még se tucat legyen és e mellett divatos.
Most mindenki írhatja h milyen felszines kérdés meg h hol marad a belső, de ebben a korosztályban csak belsővel nem lehet megmaradni és az már megvan, tudom kinek mi kell.
És nem is akarok nagyképűnek/bunkónak tűnni, mivel az általános felfogás szerint, aki ilyen az az.
Itt 2 dologra lennék kíváncsi, amit pedig egybe is vegyítenék:
Az h mi tetszik a lányoknak általában egy fiún és mi tetszik neked egy fiún, persze lehet ugyanaz a 2 is.
Előre köszönöm a válaszokat! A zöld kéz nem marad el... ;DDD
Hát megpróbálhatok segíteni, de nincs 2 ugyanolyan lány, ezt jobb, ha tudod...
L
Engem nem mondhatnám hogy annyira vonz az a szűkgatya szűk póló dolog, de valakinek jól áll. De egy ilyen srácba nem tudnék szerelmes lenni. Az ilyen srác nekem túl giccses :D
a fekete, kicsit szűk gatya nagyon tetszik egy fiún, fölé kockás ing például. :)
Igen, ezt írtam h azért ne legyen tucat.
Köszönöm az eddigi válaszokat! ;D
Nagyon köszönöm h megerősítetted! ;D
Esetleg tudnál linkelni egy képet, egy konkrét darabról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!