Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz szólítás preferáltok előnyben lányok?
Itt konkrétan stílusra lennék kíváncsi.
Példa kedvéért legyen egy szituáció:
Álltok a vasútállomáson és bekiabálják hogy Késik 15 percet a vonat.
Odalép hozzátok a srác és
1. - Szerinted rá tesznek még 15 percet a békesség kevéért? (Mosoly).
Majd pár mondat váltás után nyújtom a kezem és bemutatkozom neki és innen elindul egy beszélgetés majd a beszélgetés végén elkérem a telefonszámát vagy Facebook elérhetőségét ( itt Egyébként Melyiket érdemesebb, adjátok meg szívesen)
2. Szia. Nem szeretnék tolakodó lenni de nagyon szimpatikusnak talállak, tetszik a kisugárzásod. Lenne kedved ismerkedni? Xy vagyok. És innen indulna egy beszélgetés. ( Bár nem tudom Ezt hogy lehetne tovább vinni:D )
A 2. Az inkább direkt ismerkedés féle.
Szerintetek?
Szerintem az első kellemesebb nem annyira direkt...de érdekelne a lányok szemszögéből mit is gondolnak. Kort is írjatok.
Nekem tetszene,hogy egy viccel nyitsz. Számomra a barátkozás jele és egy kellemes beszélgetés kezdete. Szóval egyértelműen az 1-es.
Ha a másodikat mondanád azt nem magyon hinném el. Azt hinném csak szórakozol velem.
Azt hozzáteszem,hogy engem nem nagyon szoktak leszólítgatni
Köszönöm az eddigi válaszokat.
"Én a másodiknál nagyon kínosan érezném magam. Az elsőnél még benne van a pakliban, hogy beszélgetünk, megismerjük egymást és utána mindketten eldöntjük, hogy akarunk-e többet a másiktól, legrosszabb esetben barátok vagy ismerősök maradunk. A másodiknál én csak feszengnék, hogy ott és akkor el kell döntenem, hogy vagy belemegyek a dologba és ismerkedek egy idegennel, vagy elutasítom. Szeretek valakit legalább egy minimális, baráti szinten megismerni, mielőtt ismerkednék vele."
Én is így gondolom. Elég "nyomasztó" "most dönteni" alapon egy váratlan helyzetben szitu a második. Nagyon direkt a semmiből.
És igen egyet értek a sok válaszadóval, ha nem jövök be a lánynak tök mind1 mit beszélek. A felesleges körről meg annyit, szerintem valahogy csak meg kell kezdeni egy beszélgetést egy idegen lánnyal idegen helyen. A az ilyen (tetszel stb..) nagyon rámenősnek érzem. Bár ez is jó ha a lány elolvad tőled, akkor zavarban lesz és már látni fogod hogy tetszel neki.
De én is inkább a kellemes beszélgetés kezdeményezését részesítem előnyben. Hát, eddig nem mondanám hogy nagy sikerem lett volna. Nem tartom rondának magam, inkább csak szokatlan az egész, mivel régen volt párkapcsolatom, és el vagyok szokva az ismerkedéstől de nagyon. Főleg hogy olyan lány felől nincs egyelőre pozitiv visszajelzés aki nekem is tetszik. Mert van hogy olyan lányt is leszólítok (beszélgetés miatt) aki nem az esetem, de a helyzet szül egy szituációt ami alkalmas egy nyitásra. na ilyenben már volt pozitiv visszajelzés, sőt a lány annyira félre értette a közeledésem, hogy még követett is egy időben, dikret akkor és azzal utazott amivel én...na annál láttam hogy totál tetszem neki. Csakhát ugye..nem volt kölcsönös.
De nem adom fel, majd lesz valahogy.
Az pedig lányok, nagyon pislogva olvastam, mikor írtátok hogy én adjam meg az elérhetőségem, és majd várjam hogy Ti keressetek. Ezt nehezen tudom elképzelni hogy egy lány valóban felhívjon egy férfit, vagy ott nagyon szerelem első látásra kell. De akkor meg azért nem mernék, mert izgulnának, azt inkább el tudom képzelni hogy rám ír pl közösségi hálón, vagy ő kezdeményezi a jelölést (megkeres stb). De hogy kapásból felhívjon elsőre...majdhogynem kizártnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!