Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olvastam egy oldalon, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam egy oldalon, hogy a társkeresőre szánt képeket először töltsük fel Photofeeler-re, és csak a 8 pont feletti képeket töltsük fel, ennek kapcsán most összezavarodtam?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem egy képem, 20 szavazat alapján az összes értékelése 8-as feletti.

Felakartam tölteni egy másik képem, helyette véletlen az elsőt töltöttem fel duplán, megint érkezett rá közel 20 szavazat (18) és most a 6-ot sem érik el a pontszámok.

Nem értem, most akkor nem jó az oldal vagy mi? 2 teljesen különböző értékelés 2 teljesen ugyan olyan képre.

ma 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam még az oldalról, de a leírásból az jött le, hogy másik értékelik a képeket (javíts ki ha tévedek).

Ebben az esetben a 20 szavazat édeskevés, legyen 100 legalább, akkor talán lehet látni milyen a tényleges értékelés, de persze minél több annál jobb. Majd mikor ugyan annak a képnek a 2 értékelése beáll kb hasonlóra, akkor ott van az igazi, átlagos érték.

ma 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Baromság. Én például mindig bénán nézek ki fotón (kivéve, amit én csinálok kb. huszadszorra) élőben mégis odavannak értem a férfiak. Szóval ez nem jelent semmit. Amúgy nem egy nő ismerősöm iszonyú másképp néz ki fotókon, mint amúgy (mondjuk a sok filternek köszönhetően ez már fordítva van, mint az én esetemben, szerintem ez rosszabb).
ma 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én raktam fel olyan képeket társkeresőre amit nők csináltak rólam, és szerintük jók lettek, semmit nem értem el azokkal se, ha ronda vagy akkor tökmindegy mit csinálsz!
ma 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már sok képet leteszteltem ott, most is fut egy teszt. A legmagasabb értékelés 7-es volt, de a legtöbb 5-6 közötti. Egyszerűen olyan lányokba futottál bele az első tesztnél, akiknek tetszel. A másodiknál már nem.
ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!