Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkkel való "legélvezetesebb kapcsolatokhoz pont hogy nem kell pénz" állítás igaz?
Figyelt kérdés
Egy idősebb(40-50 éves) férfi kollégám mondta nevetve nekem, én 23 vagyok, hogy felejtsem el ezt az agymosást hogy nőkhöz pénz kell.
Azt mondta ami komolyan zsebbe nyúlós, az a "feleség, család, gyerekek" dolog, de ha csak jól akarom érezni magam nőkkel, az nem pénzkérdés, legalábbis nem úgy mint egy család fenntartása stb.
aug. 14. 18:13
2/14 anonim válasza:
Attól függ milyen nőkre van igényed.Sok olyan nő van, akire egy dugásért többet kell költeni, mint amennyit egy átlag házas faszi a gyerekére áldoz havonta.
3/14 anonim válasza:
persze, hogy nem kell. Akkor is volt csajom mikor nem volt pénzem, meg most is van, amikor van. Még csak nagy különbségről sem számolhatok be.
4/14 anonim válasza:
Nos, 32 éves nőként azt mondom, tökéletesen igaza van a kollégádnak. Sosem a pénzzel csábítottak el. Hanem azzal, amit az ilyen férfiak nagyon tudnak.
5/14 anonim válasza:
Ja igen. A szöveget el sem olvastam a kérdésnél. Maximálisan egyetértek, ez pontosan így van. Egy valamirevaló nő nem tűri, ha a férfi pénzelni akarja. Az én nőim mind büszkék arra, hogy el tuják magukat tartani.
6/14 anonim válasza:
Valóban, a legélvezetesebb dolgokhoz nem pénz kell. Hiába tömne tele egy férfi minden anyagi dologgal, attól még nem kívánnám. Ellenben tudnúgy viselkedni, olyan dolgokat éreztetni velem, hogy megbolonduljak érte.
7/14 anonim válasza:
Mi van, ti nem tudjátok, miről beszélünk? Akkor költhettek életetek végéig nőkre. Ha máshogy nem megy. 😆
8/14 anonim válasza:
az incelek végső menedéke, hogy nincs pénzük:)
9/14 anonim válasza:
Az inceleknek nem csak pénzük nincs. Semmi másuk nincs, amivel egy nőt meg lehetne hódítani.
10/14 anonim válasza:
Csak az egyeb dolgokrol nem tudnak. Csak a chadezes meg a penz megy mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!