Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkkel való "legélvezetesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkkel való "legélvezetesebb kapcsolatokhoz pont hogy nem kell pénz" állítás igaz?

Figyelt kérdés

Egy idősebb(40-50 éves) férfi kollégám mondta nevetve nekem, én 23 vagyok, hogy felejtsem el ezt az agymosást hogy nőkhöz pénz kell.

Azt mondta ami komolyan zsebbe nyúlós, az a "feleség, család, gyerekek" dolog, de ha csak jól akarom érezni magam nőkkel, az nem pénzkérdés, legalábbis nem úgy mint egy család fenntartása stb.

2024. aug. 14. 18:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Pénz is kell.
2024. aug. 14. 18:15
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ milyen nőkre van igényed.Sok olyan nő van, akire egy dugásért többet kell költeni, mint amennyit egy átlag házas faszi a gyerekére áldoz havonta.
2024. aug. 14. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
persze, hogy nem kell. Akkor is volt csajom mikor nem volt pénzem, meg most is van, amikor van. Még csak nagy különbségről sem számolhatok be.
2024. aug. 14. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Nos, 32 éves nőként azt mondom, tökéletesen igaza van a kollégádnak. Sosem a pénzzel csábítottak el. Hanem azzal, amit az ilyen férfiak nagyon tudnak.
2024. aug. 14. 18:58
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Ja igen. A szöveget el sem olvastam a kérdésnél. Maximálisan egyetértek, ez pontosan így van. Egy valamirevaló nő nem tűri, ha a férfi pénzelni akarja. Az én nőim mind büszkék arra, hogy el tuják magukat tartani.
2024. aug. 14. 19:00
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Valóban, a legélvezetesebb dolgokhoz nem pénz kell. Hiába tömne tele egy férfi minden anyagi dologgal, attól még nem kívánnám. Ellenben tudnúgy viselkedni, olyan dolgokat éreztetni velem, hogy megbolonduljak érte.
2024. aug. 14. 19:09
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Mi van, ti nem tudjátok, miről beszélünk? Akkor költhettek életetek végéig nőkre. Ha máshogy nem megy. 😆
2024. aug. 14. 19:53
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
az incelek végső menedéke, hogy nincs pénzük:)
2024. aug. 14. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Az inceleknek nem csak pénzük nincs. Semmi másuk nincs, amivel egy nőt meg lehetne hódítani.
2024. aug. 14. 19:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak az egyeb dolgokrol nem tudnak. Csak a chadezes meg a penz megy mindig.
2024. aug. 14. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!