Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkkel való "legélvezetesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkkel való "legélvezetesebb kapcsolatokhoz pont hogy nem kell pénz" állítás igaz?

Figyelt kérdés

Egy idősebb(40-50 éves) férfi kollégám mondta nevetve nekem, én 23 vagyok, hogy felejtsem el ezt az agymosást hogy nőkhöz pénz kell.

Azt mondta ami komolyan zsebbe nyúlós, az a "feleség, család, gyerekek" dolog, de ha csak jól akarom érezni magam nőkkel, az nem pénzkérdés, legalábbis nem úgy mint egy család fenntartása stb.

aug. 14. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

A 40-50 éves kollégád még teljesen másban szocializálódott mint amibe te és a kortársaid.

Ez ugyan az, amikor ő volt 20 éves, az ő korában ha egy nő 25 évesen egyedülálló volt, akkor már rászóltak, hogy "már a Jutkát is elvitték, valami baj van veled kislányom ha így se kellesz senkinek". Ez tényleg így van.. 30 évvel ezelőtt ha egy nőnek nem volt 25-30 évesen minimum egy gyereke, azt kinézték. Azért ez ma már nincs... Tehát ezért mondom, hogy teljesen más érában nőtt fel. Akkoriban nem volt ennyire anyagias világ mint ma. A tető rájuk omlott, de akkor is odaszült az Ilonka 2 gyereket a Jánosnak, hogy majd lesz valami. Ez akkoriban működött, ma meg már nem. Mert manapság tényleg a pénz beszél.

Az pedig tény, hogy mai világban k.rva nehéz a párkeresés, teljesen mindegy, hogy férfiakról vagy nőkről beszélünk, mert az emberek többsége hülye... Olyan szinten elkorcsosult a világ, hogy marha nehéz normális partnert találni..

Az az állítás, hogy a nőknek CSAK a pénz kell, az nem igaz. De az sem igaz, hogy "a pénz nem számít". Minden számít, a pénz is. De egyáltalán nem olyan mértékben, mint ahogy azt a férfiak 95%-a gondolja.

Tehát ha valakinek nincs nője 5 éve, és neki meggyőződése hogy azért nincs mert nincs pénze, azt akkor most mondom, hogy NEM így van. Ott más probléma van.

A bankszámla adataid nincs a homlokodra írva. Tehát egy szórakozóhelyen senki nem tudja, hogy neked van-e pénzed vagy nincs. Így ha leráz mindenki, akkor biztosan nem a pénz miatt. Vagy k.rva igénytelen vagy, vagy irgalmatlan ronda, vagy bunkó, vagy viccesnek hiszed magad de nem vagy az, creepy, stb.

Ha meg mondjuk nem tudom, egy munkahelyet nézünk, ott sincs rád írva, hogy neked mid van. Lehet hogy van olyan nő akinek felcsillanna a szeme mert nem busszal jársz dolgozni hanem egy 2 éves BMW-vel, de azt azért hidd el nekem, hogy ez még marha kevés... Ha igénytelen vagy, ha ronda, ha böszme, ha creepy, azon nem fog segíteni sem a Bmw-d, sem a pénzed... A nők ennél sokkal szenzitívebbek, és bár a férfiak javarésze szereti őket tárgyiasítva 1 kalapba tenni, hogy amúgy mindenkinek beleugranak a farkába akinek pénze van, ez azért közel sincs így...

Fontos a pénz, számít az hogy mid van és mit keresel, de nem úgy és nem olyan mértékben ahogy azt a férfiak 95%-a gondolja...

Egy 13 éves Opel Astrám van és nettó 1.3 milliót keresek.. Nincs rám írva. Sose volt gondom a nőkkel. Akkor sem, amikor 19 évesen nettó 89 ezer forint volt a fizetésem, se autóm nem volt, anyámékkal éltem és hónapról hónapra éltem. Egy nálam 7 évvel idősebb nőm volt, aki magas pozícióban dolgozott, egyedül élt albérletben, volt autója, stb. Tehát...

Összegezve: az nem igaz, hogy nem számít a pénz, mert számít, de az sem igaz, hogy a nőket en bloc ez érdekli.

De ha másik hasonlat kell, akkor szívesen: jó dolog, ha van egy optikailag is szép 20 centis f.szod. Tetszeni fog a nőknek.

DE!

SENKI nem fog összejönni veled és veled maradni mert 20 centis, optikailag gyönyörű f.szod van, és 1 nő sem fog elhagyni vagy nem összejönni veled csak azért, mert egy totál átlagos 15 centis farkad van.

aug. 14. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus incel szoveg. 30 evvel ezelott sem szoltak ra senkire h mar ferjhez kell mennie. 30 eve nagyon szabad volt a vilag es a huszoneves nok nagy resze elte vilagat gyerekneveles nelkul.

A parkereses most sem nehezebb mint regen hiszen mindenki part akar maganak pont mint regen.

Az tudatos incelek megjelenese viszont valtozas mert egy olyan tehetsegtelen tarsasag jelent meg akik mintha egy erdoben toltottek volna az eletuket.

aug. 14. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12

Hát, neked fogalmad sincs ezek szerint mi volt 30 évvel ezelőtt 😀

Mondjuk nem is vártam sokat akinek 4 mondatában 2x szerepel az incel szó....

aug. 14. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Igazad van, el van tévedve.Nagyon egyetertek a hozzászólásaiddal.
aug. 14. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!