Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/23 anonim válasza:
Akiket ő versenyképesnek tart, azok közt talán. Egy gyk-s incel nem lesz nála szóra sem méltó.
5/23 anonim válasza:
Szerintemsem kulonosebben extra, atlag vagy kicsivel felette, csak villangatja a mellet azt maris megvan az ezer like :D
27N
6/23 anonim válasza:
Csinos csaj, de nem topmodell kategória. Kimész az utcára és 5 perc alatt 10 hasonló jön veled szembe.
S elnézve a képek hátterét van is mit aprítani a tejbe, valószínűleg nem egy szimpla gyári melós a kanja 😄
7/23 anonim válasza:
20-30 éve nem volt, most van. Akkor ez a csaj egy átlagoska/csunyuska volt. A nagy melle és az egész alakja sem kívánatos volt hanem tehénnék nevezték. Valahol jó hogy ez már nincs, valahol meg nem, mert tényleg elképesztő látni hogy manapság egy ilyet úgy felmagasztalnak mint 30 éve Claudia Schiffert, pedig tényleg csak egy trampli.
8/23 anonim válasza:
"manapság egy ilyet úgy felmagasztalnak mint 30 éve Claudia Schiffert, pedig tényleg csak egy trampli"
Ez igy igaz, szánalmasak a férfiak (én is az vagyok) hogy rámozdulnak minden nőre, csak magunkkal cseszünk ki.
9/23 anonim válasza:
#8 ezt ti változtathatjátok meg, nem mi nők.
10/23 anonim válasza:
9 Én a férfiakat szidom a nők is csak elszenvedő alanyai ennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!