Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas probléma, ha valaki az egyetemi évei alatt sem tud ismerkedni a nőkkel?
Figyelt kérdés
Adott egy 24 éves fiatalember aki évek óta a felsőoktatásban tanul. Egy olyan karon ahol megközelítőleg 70-80% az aránya a nőknek. Ennek ellenére egyetlen egy nővel sem beszélgetett és nem is közeledett feléjük. Maximum köszönő viszonyban van velük. Barátai sem igazán vannak csak 1-2 csoporttársa akivel legalább jól megértik egymást. Jól gondolom, ha, ha valaki az egyetemen sem tud ismerkedni akkor ott már hatalmas problémák lehetnek ebben a korban?2022. okt. 1. 21:08
1/41 anonim válasza:
Ha akarna és nem megy, akkor igen.
2/41 anonim válasza:
Mindig lehet fejlődni és van akinek össze is jön. Az a baj, ezek az emberek sokszor maguk is elhiszik, hogy hatalmas problémák vannak velük, és idővel ez egyre csak erősebb lesz. Pedig kismillióan vannak hasonló, vagy rosszabb helyzetben. Lehet tapasztalatokat szeretni, 50x elbukni, gyakorolni a beszélgetést, ismerkedést és nem kell ugyan olyan szociálisan alulfejlettnek maradni 10 év múlva is.
3/41 anonim válasza:
Jól gondolod. Később csak még nehezebb lesz, és lehetőség se lesz annyi mint most.
4/41 anonim válasza:
Hehe, egyetemista csajok sugardaddykre hajtanak, csóró incel hülyegyereket meg lesz@rják.
5/41 A kérdező kommentje:
És, ha jelen pillanatban sincsen egyetlen lehetősége sem? Mert teljesen levegőnek nézik mint idáig a 24 év alatt.
2022. okt. 1. 21:18
6/41 anonim válasza:
Hát annyi csaj között ha nem talál minimum egy dugópajtit, akkor utána tuti nem fog. Nagyon sok könnyűvérű csaj van felsőoktatásban. Én mérnökit végeztem, ahol 10% lány ha volt. És még azok közül is volt, aki spontán ismerkedett volna, pedig nem vagyok azért top 10-es férfi, inkább egy erős 7 es.
7/41 anonim válasza:
Figyelj, a kérdés az, hogy mennyi pénzed van, mert ebben a korban a csajok a legkelendőbbek, ilyenkor akarják magukat elvetetni feleségül, de csak olyanhoz mennek hozzá, akinél ott a della. Szóval mennyid van? Ha csóró vagy, akkor esélyed nincs, illetve ne egyetemista csajokat hajkurássz, mert attól, hogy egy szakra jársz velük ők még nem a te szinted. De ezt szerintem te is érzed.
Illetve milyen szakra jársz? "70-80% az aránya a nőknek". Akkor az feleségképző. Te abból a diplomából, abból a pénzből hogy akarsz csajozni, pláne egyetemista csajok között? És csodálkozol, hogy nem megy....
8/41 A kérdező kommentje:
Szerintem a jogi képzés nem feleségképző már ne haragudj, hogy ezt mondom.
2022. okt. 1. 21:24
9/41 anonim válasza:
8: jogászokat akarsz felszedni? :DDDD Sok szerencsét hozzá...:DDDDD
10/41 anonim válasza:
Ha ilyen körülmények között sincs abszolút semmi sikered, pedig te próbálkoztál, illetve eddig még minden lány levegőnek nézett életed során, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz. Teljesen oké, ha nem jössz be mindenkinek és nem is lehetsz mindenkinek szimpatikus, de azért akkor gond van, ha a legnagyobb sikered, hogy van aki visszaköszön neked. Nem kell rögtön arra hajtani, hogy valakivel összejöjj, de legalább megpróbálhatnál beszélgetni velük. Így, hogy ugyanazon a szakon vagytok, egy csomó téma adná magát, sokkal egyszerűbb lenne, mint egy idegenhez odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!