Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas probléma, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas probléma, ha valaki az egyetemi évei alatt sem tud ismerkedni a nőkkel?

Figyelt kérdés
Adott egy 24 éves fiatalember aki évek óta a felsőoktatásban tanul. Egy olyan karon ahol megközelítőleg 70-80% az aránya a nőknek. Ennek ellenére egyetlen egy nővel sem beszélgetett és nem is közeledett feléjük. Maximum köszönő viszonyban van velük. Barátai sem igazán vannak csak 1-2 csoporttársa akivel legalább jól megértik egymást. Jól gondolom, ha, ha valaki az egyetemen sem tud ismerkedni akkor ott már hatalmas problémák lehetnek ebben a korban?

2022. okt. 1. 21:08
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Mert emberek között nem igazán érzem jól magamat. Nekem idáig úgy teltek el az éveim, hogy nem voltam emberek között. Sajnos mindig olyan szerencsétlen voltam ezen a téren is, hogy akivel jól megértettem magamat az messze lakott tőlem. A középiskolában és az egyetemen is ugyanez a helyzet. Akivel jó viszonyba vagyok több száz km-re él tőlem. És kivétel nélkül mindig is úgy gondoltam, hogy nekem esélyem sem lenne a nőknél és senkinek sem kellenék.
2022. okt. 1. 22:04
 22/41 anonim ***** válasza:
96%
Még mindig: menjél pszichiáterhez, kérdező.
2022. okt. 1. 22:07
 23/41 Mathus ***** válasza:
96%
kérdező, retorika órán is a telefonodat nyomkodod?
2022. okt. 1. 22:14
 24/41 anonim ***** válasza:
18%
Fogad el, hogy életképtelen vagy!
2022. okt. 1. 22:29
 25/41 anonim ***** válasza:
94%
#24: ő ezt már évekkel ezelőtt elfogadta. Csak azért rakja ide ki a nyomorát, hogy mások reagáljanak rá, szóval, hogy a szülein kívül is foglalkozzon még vele valaki.
2022. okt. 1. 22:38
 26/41 A kérdező kommentje:
Azért a szüleimen kívül van még egy két régi osztálytársam akivel rendszeresen beszélgetünk és az egyetemen is van néhány csoporttársam akivel jól kijövök. De való igaz,hogy nem igazán rendelkezem széles baráti társasággal. Nem akarom magamat sajnáltatni mert az semmire sem vezet de azt őszintén belátom,hogy nekem szakembernél lenne a helyem. Hogy miért nem léptem meg ezt eddig azt nem tudom pontosan. Évekkel ezelőtt is az utolsó utáni pillanatban mondtam le az időpontomat és azóta sem kértem újat. Talán a balfa,szságom lehet az oka.
2022. okt. 1. 23:05
 27/41 anonim ***** válasza:
76%

Én anno fősulis koromban vettem egy mocit, onnantól szinte tapadtak rám a középiskolás,korban hozzám illő csajok.

Addig nekem sem ment túl jól a csajozás.

2022. okt. 1. 23:21
 28/41 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ha enyire nehezdn megy, akkor egy normálisan hozzád álló prostihoz kéne menjél.

Sok gátat leküzdhetnél vele. Én is ezt tervezem.

2022. okt. 2. 06:47
 29/41 A kérdező kommentje:
Abban az esetben is jó ötlet a prosti, ha egy kicsit tartok a nőktől?
2022. okt. 2. 07:28
 30/41 anonim ***** válasza:
71%
29: nem.
2022. okt. 2. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!