Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék úgy ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék úgy ismerkedni, hogy ne okozzon problémákat az, hogy nekem férfiként mély érzelmek kellenek, hogy valakivel jól működjön az ágyban?

Figyelt kérdés

Sajna nagyon sokan az ilyen tipic férfi sztereotípiából indulnak ki, hogy egy férfi mindig szexelni akar bárhol bárkivel bármikor.

Na most rám abszolút nem igaz ez a sztereotípia, olyannyira nem, hogy konkrétan merevedési zavarok jönnek elő, ha nem kötődöm eléggé érzelmileg ahhoz a lányhoz,aki le akar éppen feküdni velem. Ez pedig sok kellemetlen élményt okozott már. A legtöbben igénylik,h néhány héten belül már történjen meg a dolog, nekem meg több idő kell, mire kialakul,és ha érzem,h elvárják még be is feszülök, így gyakran nem jön össze, vagy csak nagy nehezen. Aztán azt hiszik, h nem is érdeklődöm irántuk eléggé, vagy más lányok után megyek és szemrehányást tesznek,amitől még kevésbé működik a dolog.

Ha pedig leszögzem pár hét után, h én még nem állok készen rá, még szeretném előtte jobban megismerni,akkor általában keresnek valaki mást.

2022. jún. 12. 12:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanúgy mint mindenki más. A külsőddel. Úgy ismerkedjél.
2022. jún. 12. 12:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Külsőre jól nézek ki, nem azzal van a gond. Hanem, hogy belül túl érzelmes vagyok, ami nem nagyon jön be (legalábbis eddig).
2022. jún. 12. 12:14
 3/17 anonim ***** válasza:
36%

Aha. Oké. Akkor 100%, hogy nem a külsőddel van a gond.

2022. jún. 12. 12:16
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi idő kéne neked a szexhez?
2022. jún. 12. 12:19
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Mindenféle lányokkal ismerkedsz?
2022. jún. 12. 12:26
 6/17 A kérdező kommentje:

Ja mondjuk lehet az a baj,h tinderen ismerkedem, ahol nagyon a szexre megy ki a játék. De jelenleg nem nagyon tudok máshol.

Régebben akikkel jobban ment az pl. egyetemi évfolyamtársak vagy kollégák voltak. Most is van egy kolléganőm,akivel már lefeküdtünk, de vele se volt annyira jó,mert olyan szinten nem mélyült el a kapcsolat,meg ő inkább alkalmi dologban gondolkodik, viszont őt legalább volt alkalmam valamennyire megismerni munkahelyen.

Változó mennyi idő kell, leginkább azon múlik, mennyi idő alatt alakul ki mélyebb érzelmi kötelék, néhány hét alatt mindenesetre jellemzően nem.

2022. jún. 12. 12:33
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Ismerkedj velem. :D
2022. jún. 12. 12:36
 8/17 anonim ***** válasza:
32%

Aha, szóval a rossz adottságaidra azt mondod neked szerelem kell hogy ne legyenek. 😅

Ügyes de hülye csajokat keresd.

2022. jún. 12. 12:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor minek feküdtél le a kolléganőddel?
2022. jún. 12. 13:04
 10/17 A kérdező kommentje:

Azért ,mert igénylem az intimitást és vele legalább több ismertség volt köztünk, mint bármelyik tinderes csajjal, inkább vele fekszem le, mint olyannal,akivel még ennyi sincs köztünk.

Nincsenek rossz adottságaim, orvosilag teljeskörűen kivizsgáltattam magam, reggel mindig van merevedésem. Meg pszichológushoz is járok és ő mondta,h én szimplán olyan személyiség vagyok,akiknek az érzelmek nagyon fontosok a szexben, szerinte csak egy olyan partnert kéne találnom,akinél ugyanez a helyzet. Jó lenne ha lenne ilyen fajta társkereső.

2022. jún. 12. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!