Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem 27 évesen kiestem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem 27 évesen kiestem a körből a következő okok miatt..., ti hogyan oldottátok meg ezeket az orvosolandó problémákat?

Figyelt kérdés

Van egy főállásom amit 8-17 óráig végzek amit nem fogok feladni.

Amatőr szinten focizok, ami egy hétvégi délutánt vagy ritkább esetben délelőttöt kivesz. Plusz ezen kívül az edzések a hét néhány napján munka után. Ezt semmi pénzért nem fogom feladni ez az életem.

Jogsi megszerzésén is dolgozok, a maradék napokon munka után azt gyakorlom. Ez hosszútávon előny lesz az ismerkedésben is, úgy gondolom.

Ezen kívül van egy kertes ház ahol lakok és rendbe kell tartani, na meg itt vannak a saját higéniai kérdéseim is mosás, fürdés, takarítás, házimunka. Van egy 80 éves tatám akit hetente egyszer szeretek meglátogatni, kitudja mennyiszer láthatom még.

És még ha nem is minden héten, de néha szoktam feljárni bulzini az éjszakába, olyan a másnap regenerálódással telik, szoktam próbálkozni ismerkedni, de az éjszakában eléggé nehéz.

Most is volt egy vidéki lány akinek megmondtam, hogy egyszerűen most az elkövetkezendő egy hétben biztos nem fog összejönni a találkozó. Aztán lehordott mindennek, hogy én csak hitegettem. Úgy érzem, hogy azért mert nekem úgy kb 20 éves koromig, nem lett egy nagyobb ismerettségi köröm így lányokkal, nagy hátrányba vagyok.

2020. aug. 12. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindig és mindig a csajozással/pasizással próbálkozni. Ha ennyi dolgod van, egyáltalán felesleges is most ezzel foglalkozni.

A férfiak a nőket szokták szidni sokszor teljesen jogosan, hogy minek ismerkednek, mert tényleg sok nő van, akiknek az egymilliárd dolguk és programjuk mellett láthatóan nincs idejük egy normális kapcsolatra, de most ugyanez a helyzet nálad is. Majd térj vissza az ismerkedésre fél vagy 1 év múlva, amikor talán több szabadidőd lett a mostaninál. Nem kell egyszerre mindig mindent akarni, neked is csak 24 órád van egy nap.

2020. aug. 12. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

egyet értek #1-el. nem tűnik úgy, hogy van most időd, de akár igényed is erre. engedd el amíg lesz. éz élvezd ezeket a dolgokat amiket most szeretsz.

annyi, hogy a véletlen lehetőséget hagyd csak meg. szóval ne zárkózz be totál, ha egyszer csak ott áll előtted valami véletlen folytán és egyértelmű a kölcsönös vonzalaom, akkor azért ne szaladj el. de ne keresd ezeket most direkt.

2020. aug. 12. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
De most ha ennyire nincs időd és nem is akarsz felszabadítani semennyit egy csaj számára, akkor minek akarsz párkapcsolatot? Hogy képzeled el? Kéthetente kap egy időpontot hozzád?
2020. aug. 12. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, az lenne az ideális ha együtt laknánk és akkor az estéket együtt töltjük.
2020. aug. 12. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:

De arra a szintre is el kell jutni valahogy.

Na meg, én annyira szeretem a férjem, hogy sokszor inkább lemondok valami hobbi programot, hogy vele lehessek, szóval nekem nem egyértelmű, te mit szeretnèl, ha szerelmes leszel, úgyis olyan fontos lesz a másik, hogy a munka, foci, stb. mind háttérbe szoru majfld.

2020. aug. 12. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4. Igen, ha már lenne egy párkapcsolatod, akkor arra most lenne időd, hogy fenntartsd. De újat kialakítani most nincs időd, mert az sokkal több időbe kerül, mint fenntartani egyet. Ez a helyzet. Vagy szorítasz rá több időt, vagy nem lesz időd rá.
2020. aug. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!