Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi hogy egy ml mercedes megoldja a társkeresési problémákat?
Nőként nagyon egyetértek vele, ennél jobban nem is lehetne elmondani:
7es! Nagyon egy meg keseredett ember lehetsz!
Nem kéne általánosítani, mert a nők mitudomén én 20 30 százalékának a pénz a fontos!
Nekem pl nem kell luxus autó, sőt a túl fellengzős pasikat se bírom és aki azt hiszi az autó miatt kell a nőknek, az az, ráadásul buta is!
Igen, az, hogy milyen munkád van, mid van, az sokmindent elárul egy emberről! De ha átesik a túl oldalra és csak evvel tud nőt szerezni, akkor a pasival igen nagy baj van és csak olyan nőt tud fogni, akinek a pénze a lényeg, amúgy meg nem baj, hogy egy buta bunkó!
Ahogy a videóban is volt... "attól, hogy jó kocsid van és gyalog mész valahova, attól még egy szar maradsz"!
N28
8-as:
Tinderre felregisztráltam a dolgaim, a házam (kb: 140milla), a tulajdoni lapot, az autóm, és a testem (arc elhomályosítva) és ezek kombinációját. Mivel sportolok 20 éve, nem volt ezzel gond. Jóval több matchom volt és jóval többen kezdeményeztek nők, mint a normál profilommal, ruhában, szelíden. Ugyanaz a személy volt a két profilon.
Miért is hazudozol már megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!