Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezhető a férfitöbblet Magyarországon? Okoz ez társkeresési problémákat a férfiaknak?
Elsősorban a férfiakat kérdezem erről, hogy ők hogyan érzékelik ezt és milyen nehézségekkel küszködnek ebben a demográfiai helyzetben?
(De természetesen mindenki írhat)
Épp az, hogy több nő van.
Így rakás ismerősöm kijár dolgozni külföldre, a nők inkább itthon maradnak.
"és milyen nehézségekkel küszködnek ebben a demográfiai helyzetben?"
Majd a nők bemásolják megint a szokásos KSH korfájukat, a kérdésedre meg a válasz, hogy akárhová is mész ismerkedni, garantáltan többszörös férfilétszámmal fogsz találkozni, ha csak egyészen kis apró lehetőség is nyilik az ismerkedésre.
Férfiként semmiféle férfitöbbletet nem érzek, ezért emiatt semmiféle problémát nem okoz. Ha esetleg van is lokálisan itt-ott eltolódás, elég kis arányú.
Ha nem jön össze egy csaj, akkor nem kreálok egy kitalált okot, hanem elfogadom, hogy nem én voltam az esete.
Én ezt csak a GYIK-en látom ebben a topikban.
Am meg nem foglalkozom kapcsokkal tehát nem okoz problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!