Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas probléma, ha valaki az egyetemi évei alatt sem tud ismerkedni a nőkkel?
Figyelt kérdés
Adott egy 24 éves fiatalember aki évek óta a felsőoktatásban tanul. Egy olyan karon ahol megközelítőleg 70-80% az aránya a nőknek. Ennek ellenére egyetlen egy nővel sem beszélgetett és nem is közeledett feléjük. Maximum köszönő viszonyban van velük. Barátai sem igazán vannak csak 1-2 csoporttársa akivel legalább jól megértik egymást. Jól gondolom, ha, ha valaki az egyetemen sem tud ismerkedni akkor ott már hatalmas problémák lehetnek ebben a korban?2022. okt. 1. 21:08
31/41 anonim válasza:
"tartok a nőktől"
Konkrétan mitől félsz? Mi a legrosszabb, ami történhet?
32/41 A kérdező kommentje:
Félek attól, hogy kinevetnek vagy valami miatt nevetség tárgya leszek. Ha magamra nézek csak arra tudok gondolni, hogy minden téren kevés lennék hozzájuk és csak kellemetlen perceket okoznék magamnak. És persze sokszor mindent nagyon a szívemre veszek.
2022. okt. 2. 10:09
33/41 anonim válasza:
Nincs mit a szívedre vegyél. A semmi az semmi. Miért lennél kevesebb másnál? Miért nevetnének ki? És ha igen? Az élet megy tovább, jó szűrő, hogy ki nevet és miért.
34/41 A kérdező kommentje:
A kinevetést arra értettem, hogy mostanában elég gyakran előfordul. Mivel teljesen kopasz vagyok ezért észrevettem, hogy főleg a fiatalabb lány korosztály sokszor, ha meglát azonnal elkezdenek egymásra mosolyogni vagy halkan nevetgélni. Természetesen sokszor próbálok nem törődni vele de azért néha rosszul tud esni.
Vagy például, ha elmennék egy prostituálthoz ott is csak nevetség tárgya lennék az adottságom miatt.
2022. okt. 2. 10:19
35/41 anonim válasza:
Szerintem menj vissza abba a szatyorba, ahol eddig eltel. Tul veszelyes terep ez neked, mindenhol mosolygos lanyok vannak.
36/41 A kérdező kommentje:
Értem én a szarkazmust. Ez jó volt :D.
2022. okt. 2. 10:39
37/41 anonim válasza:
"néha rosszul tud esni."
Az, hogy éretlen lányok nevetnek a kopaszságodon? Visszamehetnének az óvódába. Nehogy már törődj velük!
38/41 A kérdező kommentje:
Természetesen igazatok van nem kellene velük foglalkoznom. De mégis nehéz hiszen mindig is érzékeny voltam arra, ha a külsőmet bármilyen megjegyzés is érte. Ha pozitív megjegyzést kaptam akkor azt sohasem tudtam elfogadni és elhinni, de ha negatív volt akkor rögtön elhittem és csak azon járt állandóan az eszem.
2022. okt. 2. 13:17
40/41 A kérdező kommentje:
Szakemberrel ugye?
2022. okt. 2. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!