Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednék idősebb hölgyel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednék idősebb hölgyel! Ez probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lelkileg sokkal idősebbnek érzem magam. Amúgy 28 éves vagyok, de lelkileg kB 50! Nem érdekelnek a fiatal lányok. Érett, intelligens, hölgy társaságra vágyok aki értékeli a figyelmet és a szeretetemet! Ez probléma?

2022. máj. 7. 09:35
 1/7 A kérdező kommentje:
*hölggyel
2022. máj. 7. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. máj. 7. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehetetlen a dolog! De azt tartsd szem előtt hogy sok mai 40-50 es hölgy még fiatalos! Vagyis ugyan olyan elvárása lehet mint egy fiatalabb nőnek. Ha a saját korosztályodban nincs sikered, úgy az 50 esnél sem lesz.!
2022. máj. 7. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy lelkileg legalább 50? Csak mert nem egy 50-es nőt ismerek, akik nagyon fiatalos felfogásúak. Most ilyen klasszik 50-esre gondolsz, aki nyavajog és világfájdalomtól szenved vagy egy érett, pozitív, energikus nőre?
2022. máj. 7. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem probléma, felőlem azt csinálsz amit akarsz
2022. máj. 7. 10:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyugodtabb 50-es érdekel, nem az aki most jött rá, hogy nem élt eleget. A saját korosztalyomban voltak sikereim, de nem elégítettek ki. Szex egy dolog, órákig képes vagyok aktusra, rekord 3 óra és 12 spricceles a nőnél( most lehet röhögni) nem azért mondom, hogy dicskedjek. Nem a szexet keresem. Nyugalmat és kiegyensúlyozottság. Én úgy érzem nekem társra van szükségem és nem arra, hogy idegeskedjek. Ennyi röviden és tömören.
2022. máj. 7. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Ha komolyan társat keresnél akkor olyat néznél aki tud neked szülni.
2022. máj. 8. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!