Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti ismerkednétek egy ilyen típusú sráccal?
Külsőleg: 178 cm magas, viszont eléggé vékony, a karja körülbelül olyan vastag, mint egy lányé. Ápolt, viszont a fogai nem igazán szépek (közepesen sárgák, és csálék)
Belső: Visszahúzódó, csendes fajta, viszont széles körű érdeklődése van (politika, művészetek, történelem, tudomány stb) és eléggé okos (egyetemen tanul, egy nehezebb szakon, jó eredményekkel)
Olyannal nem ismerkednék, akitől én nőként izmosabb vagyok. Súlyzózom, ez látszik a testemen, izmos, formás az alkarom is, szóval minimum elvárom, hogy a srác is sportoljon.
A sárga fogakért meg lehet tenni, lehet használni Dentomin fogport, néha pedig szódabikarbónát, nem kell kávézni és káros szenvedélyekkel élni. A csáléságért meg el lehet menni fogászatra.
A politikát úgy lesz..rom, ahogy van, kamu az egész, korrupt és gáz.
Visszahúzódó azt takarja, hogy képtelen kiállni saját magáért, megalkuszik, lemegy papucsba?
Remélem nem egy bodybuildert képzeltél el magad elé, mivel sokaknak ez ugrik be, a totál izom, ha valaki leírja, hogy sportol és súlyzózik.
Most lerombolom a fantáziádat, mert nem vagyok izomkolosszus, szép nőies formám meg van, amit imádnak a férfiak. :)
A nagyon vékonyság, semmi izomzattal pedig egyáltalán nem férfias.
Jajj drága kérdező...Mégis mi bajod van a válaszolóval?
Leírta a véleményét, amit kérdeztél, te meg bunkózol...
#6-7
Köszönöm, hogy kiálltatok mellettem.
Kérdező, a stílusommal semmi baj nem volt, csak a te egód nem tudja befogadni, hogy nem jött mindenki azonnal pozitívan feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!