Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas probléma, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas probléma, ha valaki az egyetemi évei alatt sem tud ismerkedni a nőkkel?

Figyelt kérdés
Adott egy 24 éves fiatalember aki évek óta a felsőoktatásban tanul. Egy olyan karon ahol megközelítőleg 70-80% az aránya a nőknek. Ennek ellenére egyetlen egy nővel sem beszélgetett és nem is közeledett feléjük. Maximum köszönő viszonyban van velük. Barátai sem igazán vannak csak 1-2 csoporttársa akivel legalább jól megértik egymást. Jól gondolom, ha, ha valaki az egyetemen sem tud ismerkedni akkor ott már hatalmas problémák lehetnek ebben a korban?

2022. okt. 1. 21:08
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Annyival ki szeretném egészíteni, hogy szokásommá vált,hogy ha egy lány rám néz akkor rögtön kellemetlenül érzem magamat és inkább a telefonomat nyomkodom. Valamiért ezt lett számomra a természetes reakció. Ha valaki mosolygott is rám inkább a földet néztem annyira zavarban voltam.
2022. okt. 1. 21:36
 12/41 anonim ***** válasza:
32%
Jó béna lehetsz akkor is, ezeknek a csajoknak minden NAP más pasijuk van. Miért nem mész bulikba? Ott szokták cserélgetni őket, talán neked is horogra akad egy.
2022. okt. 1. 21:40
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
Így nem is csoda, ha semmi sikered, ahhoz nem csak rájuk nézni, de beszélgetni se ártana velük. Amíg ezen nem jutsz túl, nem is lesz barátnőd. Ami nem muszáj persze, de gondolom azért tetted fel a kérdésedet, mert szeretnél.
2022. okt. 1. 21:42
 14/41 A kérdező kommentje:
Hidd el szívesen beszélgetnék velük, ha tudnék. Az elmúlt 24 év alatt nem igazán emlékszem, hogy bármikor is beszélgettem volna nőkkel.
2022. okt. 1. 21:44
 15/41 anonim ***** válasza:
95%
De mi a bajod? Egyetemista bulikba nem mész? Van minden este! Milyen "egyetemista" vagy te?
2022. okt. 1. 21:45
 16/41 A kérdező kommentje:
Mióta egyetemista vagyok egyetlen egy buliban vagy eseményen sem vettem részt.
2022. okt. 1. 21:49
 17/41 anonim ***** válasza:
94%

Ez a baja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Évek óta itt van a fórumon, és a szülein kívül senki mással nem áll szóba. Ide is csak azért jár, mert itt személytelenül tud beszélgetni másokkal, pontosabban személytelenül tud rávenni arra másokat, hogy foglalkozzanak vele.

2022. okt. 1. 21:49
 18/41 anonim ***** válasza:
96%

#16-hoz:

Akkor mi a kérdés? Nem beszélsz csajokkal, nem közeledsz hozzájuk, sőt rájuk sem nézel, ráadásul egy kib@szott bulin vagy rendezvényen sem vettél részt...

Nincs azzal semmi gond, ha nem érdekelnek a lányok, de akkor minek írsz ki kérdést?

Mert ilyen hozzáállással vagy az van, hogy nem is akarsz tőlük semmit, vagy pedig azt várod, hogy majd elkap egy a folyosón és megerőszakol...

2022. okt. 1. 22:00
 19/41 anonim ***** válasza:
96%

Mi az, hogy beszélnél velük, de nem tudsz? Ők is ugyanúgy csak emberek, lehet ugyanarról beszélni, mint másokkal. Ne úgy állj hozzá, hogy ismerkednél, csak simán beszélgess. Nem kell ezt túlstresszelni, semmi rossz nem történhet. Odamész, kérdezel valami tantárgyhoz kapcsolódó dolgot és ennyi, legközelebb már könnyebb lesz.

Van egy olyan érzésem, hogy ez nem is csak arról szól, hogy lányokkal nem tudsz beszélgetni, hanem általánosságban véve borzasztó szorongós vagy és senkivel se tudsz barátkozni. Nem ártana neked egy pszichológus.

2022. okt. 1. 22:02
 20/41 anonim ***** válasza:
77%
Miota vesznek fel onallo eletre alkalmatlan kisgyerekeket egyetemre? Szerintem a telefonos trukk nem eleg. Ha legkozelebb radmosolyog egy lany, akkor kezdj el futni hazaig. Anyukad majd megment, ahogy eddig is tette.
2022. okt. 1. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!