Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált, gyerekes anyukáknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált, gyerekes anyukáknak találnak olyan partnert, aki sajátjaként szereti az gyerekét?

Figyelt kérdés
jan. 30. 19:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem
jan. 30. 19:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Az én unokatestvérem 3 gyerek mellett talált. Szomszédom 2 gyerekes anyukát vett feleségül.
jan. 30. 19:32
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy 4,5 és fél éves kislányom van.
jan. 30. 19:37
 4/16 anonim ***** válasza:
15%
Akkor 49,5 és fél százalék az esélyed, hogy találsz.
jan. 30. 19:52
 5/16 anonim ***** válasza:
29%

Ez annyira gáz, hogy egyes nők szülnek (mert kell a gyerek mindenáron), aztán apuka lelép és egy másik embertől várja el, hogy nevelje, iskoláztassa, eltartsa azokat a gyerekeket. Ez nagyon gáz! És mondom ezt nőként, anyaként! Ha esetleg úgy hozza a Sors, hogy a férjemmel elválunk, akkor sem fogom soha senkitől elvárni, hogy azt a gyereket amelyik nem az övé azt a sajátjának tekintse. Mert nem így van! Van egy apja. Egy apja van.

De hagyjuk, hogy minek kellett egy kapcsolatba még egy gyereket szülni, aki még egy éves sincs. Ezeket a felelőrlen gyermek vállalásokat soha nem fogom megérteni.

És lehet lepontozni meg elhordani engem mindennek, de ez a véleményem.

jan. 30. 20:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Én találtam.
jan. 30. 20:15
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Kik találnának nekik?
jan. 30. 20:20
 8/16 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon egyénfüggő. Aki erősen gyerekcentrikus ott ki tud alakulni érzelmi kötődés a nevelt gyerek iránt. Leginkább akkor ha az még kicsi ÉS nincs a pótapucinak saját gyereke.

Fordított esetben gondolom te is így tennél. Tedd fel a kérdést saját magadnak - ha még nem lenne gyereked te hogy viszonyulnál a párod gyerekéhez. Avagy ha a párod is hoz gyereket a kapcsolatba akkor is a saját gyereked lenne számodra a fontosabb. Csak olyan dolgot várj el a másiktól, amit te is megteszel. A másik is ember, nem pedig egy programozott paprikajancsi akinek "úgy kellene lennie hogy...".

jan. 30. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Még a saját apjuk se szeretik a saját kölykeiket, nemhogy egy idegen.

Nem azt látják gyerekben hogyven is ilyen voltam es kitanítják mindenre es megmutatnak nekinmindent mint a filmekben az apák, hanem menekülnek otthknrol meg nyűg mert furdetni kell meg mert tanulni kell meg minek a fogszabályzo jovanazugy orvoshoz se viszik csak nők vannak gyerekkel rendelőkben is

jan. 30. 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Találhatnak, de kicsi rá az esély.

Sok esetben láttam, hogy a férfiak, nők egyaránt jobban húznak a saját vérükhöz..

jan. 30. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!