Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy bizonyos korra a rengeteg nők általi visszautasítástól eltorzul egy férfi személyisége és agresszívvá válik a nőkkel szemben?
Jó, rendben, empatikus leszek. Miben tudok segíteni?
17 évesek voltunk mindketten, mikor megismerkedtünk. Az első és egyetlen férfi az életemben a férjem. Most vagyok 37, négygyerekes anyuka, de a mai napig szoktak nálam kezdeményezni. Természetesen elutasítom. Lévén, hogy házas és ráadásul hűséges vagyok. Voltam én már ez után elhordva sokmindennek. A jegygyűrű nem elég nyilvánvaló.
Kit tehet ilyen helyzetben egy nő? Dobjam el a férjem meg a gyerekeim és ugorjak az első pasi nyakába, aki leszólít? Aztán a következőébe? Vagy mit szeretnétek? Írd már le lécci, hogy tőlem például mi az elvárás? Mielőtt te, vagy egy hasonszőrű annyira besértődik, hogy megtámad. Idén is volt erre példa.
Azt kéne felfogni, hogy a nők az nem egy homogén massza. Ahogy a férfiak sem.
Elutasított 10 nő, ezért utálod az összeset? Hát, erről nem a nők tehetnek, inkább szállj magadba.
Nincs kalamajka, csak nem tudsz semmi értelmeset írni senkinek.
Például nekem sem, hogy ha leszólít valaki, de ugye nem illik elutasítani _szerinted_, akkor mit kell reagálni? Például ha egy nő férjnél van?
Mondok jobbat. Legutóbb, mikor egy ilyen kis idegbeteg leszólított a buszon, épp ultrahangról mentem haza, félidős terhesen. Jött a de csak egy italt igyunk meg együtt, de miért nem. Mondom, mert házas vagyok, épp terhes, ha nem tűnt volna fel, és megyek az oviba a gyerekért. Elkezdett ordítozni, mindenféle hazugtetűkurvának elmondott, az utasok (két nő!) keltek a védelmemre. Mert őfelségét el mertem utasítani.
A pofázás az neked is nagyon megy, meg játszod a sértett felét, akit nem ért meg senki. De akkor írd le ide, hogy ilyen esetben mit lehet válaszolni úgy, hogy az jó legyen.
Nem csak velem volt ilyen, hogy elutasítás után megy a dögölj meg és a kurvázás minden szintje. Ha neten írsz valakinek nemet, esetleg egyszerűen csak nem válaszolsz, akkor is. Aztán megy a hiszti, hogy a nőket nem lehet leszólítani. Pont a hozzád hasonlók miatt, akik szerint jogos és érthető, ha pár visszautasítás után agresszív és nőgyűlölő lesz.
,,
Persze, a bszáshiány olyan szinten feldolgozhatatlan sok férfinak, hogy teljesen eszüket vesztik."
Nem, nagyon nem minden férfinek ez a fontos, de ha el sem jut egy kapcsolatig akkor nyilván az agyi folyamatai átstruktrurálódnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!