Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EQ/IQ analfabétaként soha nem lesz párkapcsolatom, ha a sokadik randin se tudok semmiről se beszélgetni?
Erről a kérdésről jutott eszembe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Online ismerkedem. Most van egy lány (nem tetszik nem véletlen, hogy ő sem utasítja vissza a találkákat), de már a sokadik találkozás is max egy kávézás/sütizés/sétálgatásban merül ki.
Unalmas visszatérő témák/feszengős elmélkedések/elfelejtett válaszokra feltett ismételt kérdések tarkítják folyamatosan az "ismerkedést".
Engem alapvetően nem érdekel semmi az életben (kapcsolatban is max az utazgatással egybekötött szexturizmus).
Tipik céltalan kora 30-as diplomás céltalanul spóroló (házra kevés, társkeresésre/szórakozásra pedig felesleges) fickó vagyok átlag alatti külsővel, akinek semmi hobbija a youtube-ozást/meccsnézést/lustálkodást/céltalan cikkolvasást leszámítva nyilván a napi mókuskerékkel egybekötve ami komoly ingázás miatt inkább csak "hazalátogatást" tesz lehetővé.
És az online ismerkedés során kb ez a max amit ki tudok hozni figyelembe véve, hogy a tipikus onlinetárskereső tendenciákat én is folyamatosan tapasztalom (0,iksz %-os találati arány azok közül is a legtöbbje ghostinggal végződik).
Így mégis mit várhatnék a párkereséstől illetve hogyan tudnék magamnak találni párt?
Követem a kérdést. Ugyan van párom és nő vagyok, de valahogy kicsit magamra ismertem a kérdésedben.
Emberek körülöttem órákat csacsognak mindenféléről, velem egyszerűen képtelenség. Nem tartom magam műveletnennek vagy butának, csak például nem igazán érdekel, hogy a gyerekének éppen mi a kedvenc meséje. Pedig nekem is van gyerek, kedvenc mesével.
Nem igazán vannak céljaim, pedig elég sokminden érdekel viszont nem annyira, hogy foglalkozzak is vele hosszútávon. Az legnagyobb örömöm, ha mondjuk tudom, hogy fog kinézni az elkövetkezendő két hetem és nem ér meglepetés, pedig kb havonta járok szórakozni.
Engem például annyira durván nem érdekelnek az emberek, hogy jó párszor olyan kollegák nevét felejtem el, akikkel napi szinten együtt dolgozom. Ha mondanak valamit, akkor általában egyáltalán nem érdekel és az agyam ki is hajítja a kukába.
Ezért gondolkodom el, hogy szeretnél te valójában kapcsolatot? Mert aki tetszik vagy fontos, arra általában odafigyel az ember, érdeklődik iránta (magamból indulok ki).
Menj egy karriertsnacsadasra vagy pszichologushoz. Azert jo lenne igy harminc evesen tudni, mit akarsz az elettol.
Ez keves nonek szimpatikus, max annak, aki fiatalabb es meg nincs abban a korban, hogy tudja, o mit szeretne vagy a korosztalyodban azok, akik szingen csak igy vannak. Igy leiras alapjan nagyon unalmas tarsasag lehetsz, sajnalom :/
A pszichologus nem azert, mert baj lenne veled, hanem mert segitene megismerni onmagad, mire vagysz, mik a celjaid, hogyan tudsz ertuk dolgozni.
27N
"Tipik céltalan kora 30-as diplomás céltalanul spóroló (házra kevés, társkeresésre/szórakozásra pedig felesleges) fickó vagyok átlag alatti külsővel, akinek semmi hobbija a youtube-ozást/meccsnézést/lustálkodást/céltalan cikkolvasást leszámítva nyilván a napi mókuskerékkel egybekötve ami komoly ingázás miatt inkább csak "hazalátogatást" tesz lehetővé"
Ez a baj, nem az, hogy nem tudsz miről beszélgetni. Mégis mit szeressen benned a korban hozzád illő huszonéves nő? Azt, hogy 30-as éveid elejére semmit sem értél el, csak elteltek feletted az évek? Mégis mit fogtok együtt csinálni? Fetrengtek valamelyikőtök albérletében, miközben te nagyokat fingva görgeted a Facebookot, hátha elérsz a lap aljáig?
Ez nem lehet perspektíva senkinek.
Persze, mert csak a céltudatos, életben valamit is felmutató férfiaknak van barátnője, igaz?
Hagyjuk már.
Akármilyen tróger egy férfi, ha jóképű, mindig lesz nője, még ő fog válogatni!
Az átlag alatti külső itt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!