Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutár lány ha sokadik alkalommal nem sziával köszön hanem jónapatozik akkor semmi esély az ismerkedésre?
Sokadszorra szállít már ki kaját , én mindig sziával köszönök ő meg jónapotozik , alapból ki nem állhatom ezt a a fiatalabb kasszás lányoknál is mikor én 30 éves vagyok ő meg huszonéves mit jónapotozik?
Ennyire illedelmes akar lenni vagy ezzel akarja mutatni hogy nem kellek neki? Nem kérdeztem még semmit egyszer gondoltam rá, hogy odacsúsztatok egy kis pénzt és megkérdezem be jön e de lehet még ha kellene neki a pénz azt akkor se vállalná egyből , hallottam beszélni felfelé jövet , hogy nincs pénze nagyon az albérletre azért vállal plusz futárkodást így biztos jól jönne neki
Szerintem ez az a helyzet, amikor egyértelmű, még tàn emberileg se jössz be neki.
Hagyd szépen dolgozni.
Pont, hogy az illetlenség, hogy többszöri találkozás után is jónapotozik mikor nagyjából egy korúak vagyunk.. ha én is jónapotoznám akkor még érthető vagy ha mondjuk 50 felett lennék de így..
Van amúgy férfibe is ilyen nem is értem ezek mit gondolnak.. nyilván elsőre ha jónapotozik az még oké de már sokadszorra mikor én lesziázom, kvázi megengedem neki is , hogy sziázzon az már vicc
Arról beszélsz, hogy kihasználod azt, hogy nincs pénze.
Ezen meditálj egy kicsit...
Persze, lehet 80-nak is, ilyen hülyeséget írni.. se nem kopaszodok, se nem őszülök , semmi olyan nincs ami öregítene
Fordítsuk meg , pont, hogy én támogatást nyújtanék neki , mennyit kell dolgoznia mondjuk 20-30 ezer forintért? 2 napot? 3 napot?
Megkeresi fél óra alatt az azért nem hinném hogy kihasználás , a másik meg , hogy alapvetően ismerkednék én normálisan is vele de hát ez a jónapotozás kikészít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!