Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutár lány ha sokadik alkalommal nem sziával köszön hanem jónapatozik akkor semmi esély az ismerkedésre?
Sokadszorra szállít már ki kaját , én mindig sziával köszönök ő meg jónapotozik , alapból ki nem állhatom ezt a a fiatalabb kasszás lányoknál is mikor én 30 éves vagyok ő meg huszonéves mit jónapotozik?
Ennyire illedelmes akar lenni vagy ezzel akarja mutatni hogy nem kellek neki? Nem kérdeztem még semmit egyszer gondoltam rá, hogy odacsúsztatok egy kis pénzt és megkérdezem be jön e de lehet még ha kellene neki a pénz azt akkor se vállalná egyből , hallottam beszélni felfelé jövet , hogy nincs pénze nagyon az albérletre azért vállal plusz futárkodást így biztos jól jönne neki
1, Idősebb vagyok nála tehát én sziázhatom
2, Egy pizzafutárnál had ne beszéljünk már ilyen viszonyokról.. az, hogy egy orvost mondjuk magázok még ha fiatalabb is az más, de ez nem olyan pozició ahol bármilyen ilyen felesleges túltolt tiszteletet kéne adni
Most te arra gondolsz, hogy megütné a pizzafutár a megrendelőt mert borravalót ad neki? Nem hinném, hogy abból jól jönne ki
Hát ez elég érdekes mivel minden nap rendelek kaját és a futárok nagyon nagy része tegez, egyedül ez a csávó van aki jónapozotik folyamatosan meg ez a csaj , a többi maximum először mondja, hogy jónapot de én mondom szia, elköszönéskor már szia
Vicces, hogy engem nevezel életképtelennek azzal a pizzafutár csajjal szembe aki panaszkodik, hogy albérletre sincs pénze, míg én a saját ingatlannal, autóval, egzisztenciával rendelkezem és nem pizzafutárkodás meg árufeltöltés a "szakmám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!