Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pizzafutár lány ha sokadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pizzafutár lány ha sokadik alkalommal nem sziával köszön hanem jónapatozik akkor semmi esély az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Sokadszorra szállít már ki kaját , én mindig sziával köszönök ő meg jónapotozik , alapból ki nem állhatom ezt a a fiatalabb kasszás lányoknál is mikor én 30 éves vagyok ő meg huszonéves mit jónapotozik?

Ennyire illedelmes akar lenni vagy ezzel akarja mutatni hogy nem kellek neki? Nem kérdeztem még semmit egyszer gondoltam rá, hogy odacsúsztatok egy kis pénzt és megkérdezem be jön e de lehet még ha kellene neki a pénz azt akkor se vállalná egyből , hallottam beszélni felfelé jövet , hogy nincs pénze nagyon az albérletre azért vállal plusz futárkodást így biztos jól jönne neki

2022. aug. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
100%

#58 udvariasan köszön, te nemnormális. Bepanaszolnád hogy harmincas-negyvenes meglett dagadt bácsiként nem tegez? Tedd meg, hadd röhögjenek egy jót.

Egyébként csak hogy örülj, én visszategeznélek. Nekem még annó fiatalként megtanították idősebb nők, az akkori munkahelyemen is, hogy egy férfit minden esetben visszategezünk ha ilyen bunkó, mert se cselédlányok, se prostik nem vagyunk hogy magázzuk miközben ő tegez. Alkalmaztam is az akkori munkahelyemen ügyfelekkel, lett azonnal kezétcsókolom, f10-re jöttem.

2022. aug. 3. 20:01
 62/87 anonim ***** válasza:
100%

Mindjárt aluliskolázott lesz az, aki magázódva köszön.. 😀

Kapaszkodj meg, hivatalban dolgozom és minden ügyfelet magázunk, ez evidencia. Akkor is, ha 70 éves, akkor is, ha 20 éves. Felnőtteknél így szokás, ha nem vagyunk haverok.

2022. aug. 3. 20:02
 63/87 anonim ***** válasza:
100%

Ezért maradtok ti ilyen alja munkákba mert nem értitek a legalapvetőbb összefüggéseket se , csak azt hiszitiek, hogy húú a jónapotozás udvarias és mindig azt kell csinálni.

Ezért nem mozogaz te olyan körökben, mint amilyenről fantáziálsz. Egy pincért vagy felszolgálót sem tegezel le az étteremben. Egyszerűen bunkóság.

2022. aug. 3. 20:06
 64/87 anonim ***** válasza:
100%
Kiskomám, te a pizzát hajtogassad kettőbe, hogy minél előbb beburkoljad. Napi sör megvolt?
2022. aug. 3. 20:08
 65/87 A kérdező kommentje:

Hogyne tegezném le ha 20-30 év körüli, nem egy szinten mozgunk és egy ilyen munka nem vívja ki a tiszteletet ami magázást tenne szükségessé. Egy orvos, gyógyszerész, ügyvéd, stb. nyilván más tészta.

Ha a pincér 40-50-es akkor nem sziázom természetesen.

2022. aug. 3. 20:21
 66/87 A kérdező kommentje:
Jelenleg is egy rendelést várok, meglátjuk a hölgy hozza e :)
2022. aug. 3. 20:22
 67/87 anonim ***** válasza:
100%
B+ ez az alkesz köpcös vitya?🤣🤣🤣 Soha nem lesz nőd te szerencsétlen 🤡
2022. aug. 3. 20:28
 68/87 anonim ***** válasza:
55%
Hiába magas az állítógos szinted, ha egy alja pizzafutárnak se kellesz.
2022. aug. 3. 20:29
 69/87 anonim ***** válasza:
100%

Te max.a férgekkel mozogsz egy szinten. Azokat tegezheted.

Reméljük, már átadott egy szőrös hátú férfi kollégának. Azzal pertuzgassál.

2022. aug. 3. 20:30
 70/87 anonim ***** válasza:
100%

65#

Nagyon sok üzleti vacsorán voltam jelen. Mezei tolmácsként, és titkárnőként, ahol nagy cégek vezetőivel is találkoztam. Sose tegezték le a pincért. És engem sem. Pedig hozzájuk képest 20-ad rangú alulfizetett senki voltam.

Tegezés csakis akkor volt felém, ha én ajánlottam fel, addig magáztak.

2022. aug. 3. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!