Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutár lány ha sokadik alkalommal nem sziával köszön hanem jónapatozik akkor semmi esély az ismerkedésre?
Sokadszorra szállít már ki kaját , én mindig sziával köszönök ő meg jónapotozik , alapból ki nem állhatom ezt a a fiatalabb kasszás lányoknál is mikor én 30 éves vagyok ő meg huszonéves mit jónapotozik?
Ennyire illedelmes akar lenni vagy ezzel akarja mutatni hogy nem kellek neki? Nem kérdeztem még semmit egyszer gondoltam rá, hogy odacsúsztatok egy kis pénzt és megkérdezem be jön e de lehet még ha kellene neki a pénz azt akkor se vállalná egyből , hallottam beszélni felfelé jövet , hogy nincs pénze nagyon az albérletre azért vállal plusz futárkodást így biztos jól jönne neki
Az a baj, ha ő is visszategezne akkor azt te rögtön úgy vennéd, hogy akar tőled valamit. De ha akarna, már adott volna jeleket.
Van akit egyszerűen nem érdemes visszategezni, mert akkor le nem mosod magadról, hogy te csak egyszerűen visszategezted és pont, ennyi, nem akarsz tőle ettől többet. Rád mozdul és nem fogod többet az életben levakarni magadról. Az meg elég kínos ha a munkád miatt oda kell járnod folyamatosan.
Szóval ehhez a tegeződéshez is megfelelő intelligenciával kell rendelkeznie mindkét félnek. Tegeződni úgy is lehet hogy mellette megtartják a felek a "3 lépés távolságot" és nem nyomul senki a másikra.
Nyilván nem az eszét , mit akarnék egy nőtől szerinted?
26#
Talán ha nem lenne ekkora nagy az arcod, akkor menne pénz nélkül is szex.
Elég egyértelmű, hogy miután te folyton sziával köszönsz ő viszont jó napotozik,az azért van mert nem érdekeled férfiként. Az ügyfelek neki csak darab darab, és ha szerencséd van te is csak az vagy. De lehet, hogy kifejezetten unszimpatikus vagy neki.
Törődj bele haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!