Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok belekezdeni az ismerkedésbe sokadik nekifutásra sem? Mit tegyek ez ellen?
Volt egy pasi, akivel komolyabb szándékaim lettek volna, azonban mostanra elfogadtam már egy szinten, hogy nem lesz belőle semmi sem.
Szeretnék ismerkedni, olyan férfit találni, akinél azt tudom érezni, hogy akar engem, de sokadik nekifutásra sem megy ez. Beüt egyfajta lelkiismetet furdalás, mintha megcsalnám azt a férfit, akivel komolyan gondoltam (vele naponta beszélgetek, de már nem olyan témákban, amikből azt érezném, hogy akar engem).
Ez számomra is világos, hogy még kötődök hozzá, de ezt valahol el kell kezdenem lekapcsolni magamban. De nehezen megy ez egyedül.
Ja igen, ez kimaradt, bár lehet, hogy nem tesz hozzá semmit
26 vagyok. :)
Igazából még azt kérdezném meg, hogy milyen párkapcsolataid voltak eddig? Mármint minőségre és időhosszra.
Illetve miért nem alakult semmi az említett férfival?
Tartósabb kapcsolatom egy volt. De azt is inkább tiniszerelemnek mondanám.
Mert két "töketlen" ember vagyunk. Egyikünk se lépett akkor, amikor kellett volna. Azt hogy miért nem léptünk, csak a saját oldalamról ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!