Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miből veszitek észre ha a nő csak a pénzetekért van veletek?
Én egy olyan lányra is költenék akit szeretek nagyon és a barátom. Tehát ez önmagában nem jelent semmit sem.
Azt pedig alapból nem gondolnám, hogy bárki a pénzem miatt van velem, mert vannak tőlem sokkal sokkal pénzesebb férfiak is.
Pl, ha van egy lakása az illetőnek, beköltözik a nő és a rezsibe sem ad bele.
Elvárja mindent te fizess, tehát a te pénzed közös, de az övét arra költi amire akarja.
Ha látványosan csak fogy a pénzed, akkor el kell gondolkozni. Meg nem attól lesz valaki aranyásó, ha időnként elviszed étterembe, vagy valamilyen programra, hanem ha ezt rendszeresen elvárja és kiakad ha nem stb
Ezt már a randizós időszakban nagyon könnyű kiszűrni.
Mivel én valóban beszélgetni, megismerni akartam a másikat, nekem csupán a keret volt hozzá, hogy beülünk valahová és iszunk egy-egy üdítőt. Aki a pénzemre utazott volna, az egyszerűen abbahagyta volna velem a randizást, hogy nem vagyok az esete (vagy nem is indokolta volna). Mert nyilván hiányolta volna az éttermi vacsorát, a habzsi-dőzsit. (Egyébként azért fogalmaztam múlt időben, mert már nem aktuális a párkeresés.)
Szóval úgy lekoptattam volna őket, hogy tán észre sem veszem, hogy ők a pénzemre utaztak volna. Ők vették volna észre, hogy nálam ez esélytelen.
Ki lehet szűrni az ilyesmit.
Az illető követelőzik, de semmiből sem akarja kivenni a részét vagy ingyen lakik a férfi lakásában, nem száll be a költségekbe.
Már az elején hamar kiderül. Mindent elvár, de még egy apró gesztust sem tesz a férfi felé. Ha valahova menni akar, akkor nem egy jó helyre akar menni, hanem egy drága helyre.
Természetesen mindig nagyon fontos, hogy mindenki lássa, hogy ő mennyire drága és exkluzív helyre jutott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!