Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, akiknek szép barátnője van és nem a pénzetekért vagy a nagy farkatokért jött veletek össze, titeket nem csúfolt ki először a szép lány, amikor ismerkedtetek?
A párom sem túl szép, elsőre nem is tetszett. De nem csúfoltam ki, csak elutasítottam. Aztán idővel másképp gondoltam.
Mondjuk ha rossz lenne a foga, az zavarna, mert az pont egy olyan dolog, amit meg lehet és meg is kell csináltatni. De akkor se csúfolnám, csak nem járnék vele.
A csúnya fiúk általában általános kinézetűek. Csak maguk állítják be hogy csúnya, vagy a lány.
Csúnya fiúval még szóba sem állnak, tapasztalat.
Aki csúnya és van barátnője az általános kinézetű.
Én sem vagyok szép alkat, sőt, mondhatni piszok csúnyán elbánt velem a sors: gyakorlatilag minden testrészemre jutott valamilyen betegség, ezek többsége műtétileg sem gyógyítható, szóval így kell leélnem az életem...
De volt barátnőm!
Nem vagyok gazdag, nem vagyok szép ( hiába mondja nekem bárki is, hogy szép vagyok, ez nem igaz, hiszen a betegségeim nem éppen a szépségükről híresek), mégis sikerült egy kapcsolatot kialakítanom egy lánnyal. Ő megértette, elfogadta a problémáimat, nem nevette neki, nem is problémázott ezen, s nem csúfolkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!