Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tízes skálán mekkora red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tízes skálán mekkora red flag a nőknél az a tény önmagában, hogy egy 30 éves férfi még mindig mamahotelben lakik?

Figyelt kérdés
Megvizsgáltok ilyenkor egyéb szempontokat is, mint pl. milyen állása, mennyi megtakarítása, milyen környezete van, vagy az mindentől függetlenül mindent felülír, hogy 30 évesen még mindig az anyjával él?

tegnapelőtt 13:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
84%

Önmagában nem kizáró ok nekem az, ha vki az anyjával lakik. A tipik mamahotel, amikor anyuci szobalányként kiszolgálja az úriembert, és ez a férfi szerint rendben van vagy megpróbálja kimagyarázni (ilyen kamukkal, hogy édesanyucikám csak jószívűségből mos rám, meg hát mi az a plusz egy adag étel, az nem annyival több munka), az ki van csukva.

Egyéb szempontok, amiket nézek:

- hol találkozunk és akkor mit csinálunk? (az nekem nem OK, ha úgy akar megdugni náluk, hogy anyuci a mellette levő szobában nézi a sorozatát... az sem, ha mindig hozzám jönne el, és kiszolgáltatná magát... szóval legyen legalább annyi lovagiasság benne, hogy néha meghív magához, évi pár elég, és akkor elintézi, hogy anyu ne legyen ott - pl. befizeti egy wellnessre vagy moziba)

- 1-2 éven belül hajlandó-e elköltözni? (albérlet is OK, csak ne az anyja nyakára költöztessen)

tegnapelőtt 13:27
 2/44 anonim ***** válasza:
72%

Megkérdezném hogy hol és hogyan szeretne kapcsolatot fenntartani.

Ha neki marad a mamahotel, vagy a kérdést se érti akkor tárgytalan.

tegnapelőtt 13:28
 3/44 anonim ***** válasza:
13%

10-ből 9-nél kuka a pasi.

De ott van haverom fia. 35 alatti. Mérnökként JÓL keres. Magas, sportos. Van motorja, kocsija. Ő a szüleivel él egy vidéki családi házban, amit úgy felújított, hogy budai luxusvillák elbújhatnak mellette. Na a srác megmondta, ő onnan max. a temetőbe fog kiköltözni. És mindig volt és van nője. Gyakornokcsajok a cégüktől, de volt neki a helyi dokicsaj, meg a szomszéd város gimijének igazgatónője is. Szóval komoly nők.

tegnapelőtt 13:31
 4/44 anonim ***** válasza:
Ha 27 évnél idősebb akkor 10
tegnapelőtt 13:38
 5/44 anonim ***** válasza:
22%
(Mondjuk sosem értettem, hogy minek albérletben szűkölködni, ha ott a kényelmes, nagy, családi ház, és a szülők is normálisak? Mert úgyis én öröklöm.)
tegnapelőtt 13:43
 6/44 anonim ***** válasza:
45%
Nálam 10-es red flag. Ezt meghallom, nem érdekel, mi a kifogás.
tegnapelőtt 13:50
 7/44 anonim ***** válasza:
77%

Nekem kizáró, mert nem akarok az anyjával találkozni max évi 1x.

Betelepedne hozzám, mert én egyedül élek és itt nyigodtan lehwtünk. Hát köszi, de ne nálam "önállósodjon".

tegnapelőtt 13:56
 8/44 anonim ***** válasza:
0%

Lányok, de ugye ez is csak a srác anyagi helyzetét teszteli, nem?

Mert gondolom az sem lenne jó, ha a srác szobát bérel, 4 lakótárssal, vagy lakást, de putrit, vagy jó lakást, de a fizuja fele erre menne, nem?

tegnapelőtt 14:36
 9/44 anonim ***** válasza:
8: nálam pl. nem, na jó, fogalmazzunk úgy, hogy minimálisan. Naplopó tartós munkanélküli pumpolós munkakerülővel nem jönnék össze, mert személyiségre sem passzolnánk. De az nem zavarna, ha a fizetése fele elmenne albira és nem tud utána nagyon ugrálni
tegnapelőtt 14:40
 10/44 anonim ***** válasza:
9. Akkor nem zavarna, ha a 400-ból 200-albira menne, és a maradék 200-ból élne? >:)
tegnapelőtt 14:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!