Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tízes skálán mekkora red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tízes skálán mekkora red flag a nőknél az a tény önmagában, hogy egy 30 éves férfi még mindig mamahotelben lakik?

Figyelt kérdés
Megvizsgáltok ilyenkor egyéb szempontokat is, mint pl. milyen állása, mennyi megtakarítása, milyen környezete van, vagy az mindentől függetlenül mindent felülír, hogy 30 évesen még mindig az anyjával él?

jan. 27. 13:23
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
89%
19: hát ha nem érted, hogy mi a különbség aközött, hogy saját lakásban élsz a barátnőddel, meg aközött, hogy anyu a szomszéd szobában nézi a tévét miközben szexeltek, kerülgetitek egymást a konyhában, fürdőszobában, adott esetben fogja és kimossa a gatyádat, mert miért ne mosná ki a sajátjával együtt vagy megfőzi a vasárnapi ebédet neked/rád, ahelyett hogy megtanulnál főzni 30 felett.. Ha nem érzed mi a különbség és mi ezzel a baj akkor nem is igazán értesz semmit.
jan. 27. 16:36
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk azt sem értem, ha a pasinak van lakása, a nő miért hiszi, hogy a pasi akarja majd pont őt, komoly kapcsolatra?
jan. 27. 16:51
 23/47 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és a kedvencem! A lakás/ház helye!

Mert sokszor olvasom itt, hogy hiába a fullos lakás/ház, ha az nem nagyvárosban, pláne nem Budapesten van.

jan. 27. 16:52
 24/47 anonim ***** válasza:
22, nem wvidens, hogy akarja majd. Itt arról volt szó, hogy a nő mennyire akarja majd a pasit. Ettől még a pasi lehet aszexuàlis és soha 1 db nőt nem visz a kacsalábon forgó palotába. Ez így nem függ össze.
jan. 27. 18:20
 25/47 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki otthon lakik nem mamahotel feltétlenül. Van egy ismerősöm, aki otthon lakik, jó állása, lakása van, hobbijai vannak. Önálló és önellátó. Nemrég megismert egy lányt, akivel komoly a kapcsolata és mint a villám rendezte be a teljesen felújított lakást és már pakol is el otthonról.
jan. 27. 20:17
 26/47 anonim ***** válasza:
45%

Kíváncsi lenné kazért melyi kcsaj utasítana vissza egy jóképű, magas, izmos (sportos) fazont aki mondjuk 25+ évesen a szüleinél lakik Budapesten valamelyik menő kerületben egy 200+ nm-es villában...

Szerintem egyik sem, érdekes ilyenkor nincs "mamahotel".

A mamahotelt valójában az olyanok még inkább ledegradálására szokták mondanik akik nehezebb helyzetből jönnek, nincs meg az anyagi lehetőségük elköltözni, szar munkájuk van stb. Mondjuk ha egy 1,5 szobás panelben lakik az szüleivel vagy valamelyik családtaggal.

Amúgy soha nem értettem miért jó 2-3 random emberrel egy albérletben lakni, ami még így is elviszi az ember fizetésének a jó részét, mint otthon maradni és tőkét gyűjteni. Mivel másabb az, hogy 2-3 random fazon iszik a szomszéd szobában míg a haver a csajon "dolgozik"? Ilyenkor ez mér nem gáz a nőknek, mitől más mintha anyuci horpaszt a szomszédban?

jan. 27. 21:12
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

26

Abban más, hogy egyik esetben levált anyuciról, a másik esetben nem.

jan. 27. 23:10
 28/47 anonim ***** válasza:
27-es: hagyjuk már ez akkor kamu mint a ház. Attól mlg hogy elkölötözött az idióta haverokkal, miért lenne önálló meg levált a szüleiről? Vagy aki otthon él miért lenne nem az? Ha külön él is lehet minden nap meló után odamegy kajálni, anyutól hozza el az uzsit, meg akár reggel is odaugrik valamiért vagy akár minden nap órákig telefonálgatnak egymással...
jan. 28. 06:18
 29/47 anonim ***** válasza:
15%
28: hoztál egy nagyon ritka példát. A legtöbb elköltözött, kolis stb ismerősöm nem jár át anyuékhoz zabálni, még ha közel is laknak. Igen, amelyik hazajár zabálni meg ott mosatja a ruháját, az ugyanannyira életképtelen, mint aki otthon hesszelve csinálja ugyanazt, és azt is el fogják hagyni nagy eséllyel.
jan. 28. 07:20
 30/47 anonim ***** válasza:
46%

#29, szerintem elég felszínesen látod ezeket a dolgokat. Nekem ez az egész mamahotelesdi egy tipikus leegyszerűsítés. Nem alaptalan, de túl van misztifikálva. Nagyon sok igaza van a #26-osnak.

Én pont az az arc voltam, akit a #26-os leírt. 19 évesen elhúztam egyetemre, ahol 4 haverommal laktam egy albérletben. Minden hétvégén hazautaztam, anyukám kimosta a cuccaimat, nagyanyám meg csomagolt nekem főtt kaját. Ja, és persze az albérletet is anyám fizette. Leírni is szégyen, de mindannyian így voltunk. Az elköltözés önmagában semmi.

Egy gyerekkori haverom ezzel szemben 30 éves koráig lakott a szüleivel, egy panellakásban. A lakóhelyén járt egyetemre, később a munkája miatt folyamatosan heteket volt külföldön, a szüleivel is jó volt a viszonya, nem volt oka költözni. Ő kimaxolta a mamahotelt.

Végeredményben egyikünk sem lett önállótlan, vagy életképtelen. Én 26 éves koromban összeköltöztem a csajommal, 29 évesen elvettem feleségül és vettünk egy lakást. Szerintem ekkor váltunk le teljesen. A haverom 30 évesen fogta a megtakarítását, és vett magának lakást, garázst, autót kp-ra. Szerintem ő is maximálisan rendben van.

Szerintem nézzük kicsit rugalmasabban a világot és az embereket.

jan. 28. 08:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!