Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tízes skálán mekkora red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tízes skálán mekkora red flag a nőknél az a tény önmagában, hogy egy 30 éves férfi még mindig mamahotelben lakik?

Figyelt kérdés
Megvizsgáltok ilyenkor egyéb szempontokat is, mint pl. milyen állása, mennyi megtakarítása, milyen környezete van, vagy az mindentől függetlenül mindent felülír, hogy 30 évesen még mindig az anyjával él?

jan. 27. 13:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
15%
Sosem jártam volna olyannal, aki anyuci mellett a gyerekszobájábam lakik. Akárhány embert ismerek ebben a szituációban, mind nyomorék anyámasszony katonáka.
tegnapelőtt 08:34
 32/47 anonim ***** válasza:

"Akárhány embert ismerek ebben a szituációban, mind nyomorék anyámasszony katonáka."

Hát én meg több embert is ismerek, aki viszonylag sokáiug anyuci mellett lakott a kis szobában, és nem anyámásszony katonája.

tegnapelőtt 08:40
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

Rendben, a kérdés arról szólt, hogy a nők számára ez mennyire res flag. Elárulom, hogy a legtöbb nő számára hatalmas.

Persze a mamahoteles lúzereket leszámítva.

tegnapelőtt 08:43
 34/47 anonim ***** válasza:

"Rendben, a kérdés arról szólt, hogy a nők számára ez mennyire res flag."

Pontosan. Magyarul azt nem kérte senki, hogy a primitív életbölcsességeid alapján életképtelennek, nyomoréknak, anyámasszony katonájának, lúzernek nevezz másokat.

tegnapelőtt 08:55
 35/47 anonim ***** válasza:
37%

34

Ez egy fórum, ahova bárki leírhatja a véleményét. Te is, én is.

Sajnálom, ha szíven ütött, hogy a gyerekszobájukban élő, önálló életre vagy képtelen vagy azt nem igénylő embereket a nevükön neveztem. :D

Womp womp

tegnapelőtt 08:58
 36/47 anonim ***** válasza:
44%

"Ez egy fórum, ahova bárki leírhatja a véleményét. Te is, én is."

Pontosan. Csak nem kell úgy eladni, mintha a kérdésre válaszoltál volna.

"Sajnálom, ha szíven ütött, hogy a gyerekszobájukban élő, önálló életre vagy képtelen vagy azt nem igénylő embereket a nevükön neveztem."

Miért ütött volna szíven? A való életben is ilyen kis kötekedő-bully arc vagy?

tegnapelőtt 09:02
 37/47 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésre válaszoltam, csak neked nem tetszett a válasz. Személyes szoc probléma.
tegnapelőtt 09:07
 38/47 anonim ***** válasza:

"A kérdésre válaszoltam, csak neked nem tetszett a válasz."

Jaj, ugyan már 😄. Elég értelmes embernek tűnsz, szerintem pontosan tudod, hogy nem ez történt.

tegnapelőtt 09:36
 39/47 anonim ***** válasza:

Az első kommentem ehhez a kérdéshez:

“Abban más, hogy egyik esetben levált anyuciról, a másik esetben nem.”

Ez mégis hogy nem tartozik a témához? :D

A kérdés az volt, hogy mennyire red flag a mamahotel. Leírtam, hogy nagy, és azt is leírtam, hogy miért.

Felfogtam, hogy nem értesz egyet, de ettől még a kérdésre válaszoltam.

tegnapelőtt 09:40
 40/47 anonim ***** válasza:

Segítene nekem, és a hozzám hasonló csóró, senki, proliknak valaki?

Én több alkalommal is leírtam ide, hogy egy 35 - 40 éves férfi vonzóbb a nőknek, mert addigra jut (Már ha jut.) olyan munkahelyi é ezzel anyagi szintre, hogy legyen kocsi, lakás, és ne hitelre, vagy ha hitelre, akkor reális hitelre, és ne 37 év + kamatok szintű eladósodásra.

Szóval miből vesz lakást valaki 25 éves kora körül, a valóágban, és nem a Gyakorin hazudozva a kripto meg tőzsde sikereket, meg, hogy 12 éves korától a NASA IT szaGértője?

És most ne vegyük a luxusprostikat, szülőktől kapott vagy nagyitól örökölt lakásokat, meg az apróért vásárolt, borsodi C falu vályogviskót!

tegnapelőtt 10:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!