Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tízes skálán mekkora red flag a nőknél az a tény önmagában, hogy egy 30 éves férfi még mindig mamahotelben lakik?
"Akárhány embert ismerek ebben a szituációban, mind nyomorék anyámasszony katonáka."
Hát én meg több embert is ismerek, aki viszonylag sokáiug anyuci mellett lakott a kis szobában, és nem anyámásszony katonája.
Rendben, a kérdés arról szólt, hogy a nők számára ez mennyire res flag. Elárulom, hogy a legtöbb nő számára hatalmas.
Persze a mamahoteles lúzereket leszámítva.
"Rendben, a kérdés arról szólt, hogy a nők számára ez mennyire res flag."
Pontosan. Magyarul azt nem kérte senki, hogy a primitív életbölcsességeid alapján életképtelennek, nyomoréknak, anyámasszony katonájának, lúzernek nevezz másokat.
34
Ez egy fórum, ahova bárki leírhatja a véleményét. Te is, én is.
Sajnálom, ha szíven ütött, hogy a gyerekszobájukban élő, önálló életre vagy képtelen vagy azt nem igénylő embereket a nevükön neveztem. :D
Womp womp
"Ez egy fórum, ahova bárki leírhatja a véleményét. Te is, én is."
Pontosan. Csak nem kell úgy eladni, mintha a kérdésre válaszoltál volna.
"Sajnálom, ha szíven ütött, hogy a gyerekszobájukban élő, önálló életre vagy képtelen vagy azt nem igénylő embereket a nevükön neveztem."
Miért ütött volna szíven? A való életben is ilyen kis kötekedő-bully arc vagy?
"A kérdésre válaszoltam, csak neked nem tetszett a válasz."
Jaj, ugyan már 😄. Elég értelmes embernek tűnsz, szerintem pontosan tudod, hogy nem ez történt.
Az első kommentem ehhez a kérdéshez:
“Abban más, hogy egyik esetben levált anyuciról, a másik esetben nem.”
Ez mégis hogy nem tartozik a témához? :D
A kérdés az volt, hogy mennyire red flag a mamahotel. Leírtam, hogy nagy, és azt is leírtam, hogy miért.
Felfogtam, hogy nem értesz egyet, de ettől még a kérdésre válaszoltam.
Segítene nekem, és a hozzám hasonló csóró, senki, proliknak valaki?
Én több alkalommal is leírtam ide, hogy egy 35 - 40 éves férfi vonzóbb a nőknek, mert addigra jut (Már ha jut.) olyan munkahelyi é ezzel anyagi szintre, hogy legyen kocsi, lakás, és ne hitelre, vagy ha hitelre, akkor reális hitelre, és ne 37 év + kamatok szintű eladósodásra.
Szóval miből vesz lakást valaki 25 éves kora körül, a valóágban, és nem a Gyakorin hazudozva a kripto meg tőzsde sikereket, meg, hogy 12 éves korától a NASA IT szaGértője?
És most ne vegyük a luxusprostikat, szülőktől kapott vagy nagyitól örökölt lakásokat, meg az apróért vásárolt, borsodi C falu vályogviskót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!