Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedem a férfivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem a férfivel aki hazudik arról hogy mennyit dolgozik?

Figyelt kérdés

Nem tudom biztosra de...

2 nap 12 órát dolgozik majd 2 szabad és a szsbadnapján is "elvileg" behívják dolgozni (fél nap)

Amikor behívják dolgozni az nem esik egybe a mi találkozónkkal, tehát ez nem terelés, kifogás , csak mondja hogy túlórázott...

Nem ismerek senkit a munkahelyen de ez annyira kamunak tűnik...

Kb 60 óra/hét lenne így de! Munka után még éjfélig fent van, ha ennyit dolgoznék reggeltől estig én biztos hamar ágyba mennék...

Nem gyári munkás, hanem mérnök..

Volt hogy "facebookon kapott üzenetet hogy be kell mennie dolgozni" ha olyan fontos lenne, felhívnák nem? Ezután az üzenet után be is létett egy ilyen céges rendszerbe láttam a telefonján, ez is a színészkedés része?

Hogyan lehet kideríteni hogy igaz e? / szembesíteni hogy ne nézzen hülyének?

jan. 30. 06:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Simán lehet, hogy kötetlenben kizsigerlik.
jan. 30. 06:27
 2/27 A kérdező kommentje:
Olvastam a cégről véleményeket DE senki nem írta a túlóràt és sok pozitív vélemény van a cégről
jan. 30. 06:30
 3/27 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem is mérnök hanem valami trükkös betanított melós. Így akar nőt szerezni.
jan. 30. 06:34
 4/27 A kérdező kommentje:
Ez biztos hogy mérnök van róla kép is diplomával stb
jan. 30. 06:36
 5/27 anonim ***** válasza:
12%

Ai

Mai világban olyan kamu képet csinalhatsz amit csak akarsz.

jan. 30. 06:37
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Mérnökök, irodai dolgozók nem sima műszakrendben, dolgoznak, hanem ők a a heti 40 órát úgy osztják be ahogy akarják, viszont termelésvezetőknél, mérnököknél ezen felül is elvárják, hogy rendelkezésre álljanak. Én főnököm is jön 8-ra, aztán volt, hogy még este 7-kor is benn volt, vagy bejött az éjszakás műszakhoz, de egyszer én is behívtam szombaton mikor túlóráztunk. Sok helyen van céges Viber vagy Whatsapp csoport, azon megy a kommunikáció, ebben sincs smemi különös
jan. 30. 06:39
 7/27 A kérdező kommentje:

A diplomás képei igaz szaktársakkal van akik a haverjai facebookon is ez valid

Viszont ő csak 4-5 éve dolgozik, nem vezető pozícióban van

12 órás munkanapjuk van, ez is biztos...

jan. 30. 06:44
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb elhinned? Ha jól ertem, alakul az ismerkedés, ugye? Én is sokat dolgozom, ha elhiszi a másik, ha nem, de nincs szükségem olyan pasira, aki onnan indít, hogy hazudok.
jan. 30. 06:52
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem egyszerűbb elhinni mert ha ebben hazudik akkor másban is fog
jan. 30. 06:59
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ma már sokan nem 8-tól 4-ig heti 5 nap dolgoznak. Simán hihető amit leírtál. Ellenben ez a fajta gyanakodó kontrollmániás hozzáállás a részedről elég gáz :)
jan. 30. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!