Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők, miért kerülik a randevú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, miért kerülik a randevúzást válófélben lévő férfivel, aki egy fedél alatt lakik még a lelendő ex-nejével, miért kell számukra a papír és az elköltözés?

Figyelt kérdés

Lazán mondhatnám, hogy már elváltuk, de én ilyen hülye őszinte típus vagyok. Amíg ezt nem mondom, jól megy az ismerkedés, majd ettől lefagynak a nők. Vigyek igazolást, hogy válunk? ;)

Tehát, a nők szemében többet jelent egy papiros, mint a kölcsönös szimpátia, vonzódás?

(Mielőtt kérdeznétek, azért nem költöztem még el, mert a vagyonmegosztás szempontjából jelenleg ez így jobb megoldás.)

2024. jún. 8. 00:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem vagy szabad. Se papíron, se sehogy. Ismerkedj olyanokkal, akik szintén a férjükkel élnek. Meglátjuk, neked mennyire tetszik.
2024. jún. 8. 01:04
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

Mert aki párkapcsolatot keres, nem szeretői viszonyt, az nem akar olyan férfival ismerkedni, aki nem független, és egy másik nővel él együtt.

Akinek van esze és kellő élettapasztalata, az olyan férfival sem ismerkedik, aki nemrég vált el, vagy nemrég lépett ki egy komoly kapcsolatból.

2024. jún. 8. 01:14
 3/23 A kérdező kommentje:

Tehát, akkor inkább hazudjam, hogy már kimondta a bíróság a válást, vagyis, hogy elvált vagyok?

Megérteném, ha egy házas vagy válófélben lévő nő szeretne randizni. Nem ítélném el, ez nálam nem lenne a vége az ismerkedésnek. Számomra a vonzalom, a szimpátia számít. Én nem csaltam meg nejem, de megértem azt, aki nem bírja elviselni a rossz házasságot és meglépi. Valaki kérdezte az előbb privátban, miért nem várom ki a válást. Mert évekig szenvedtem és végre szabadnak érzem magam, hogy válunk. Ki vagyok éhezve egy új és tartalmas viszonyra. (és itt nem csupán a szexet értem alatta, hanem a teljes kapcsolatot)

2024. jún. 8. 01:16
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem együtt élünk, hanem még egy fedél alatt. Mintha olyan gyorsan menne a válás, hogy hipp-hopp és már kis is mondja a bíróság, elosszuk az ingatlan és ingó vagyont és szét is bútorozunk.
2024. jún. 8. 01:21
 5/23 anonim ***** válasza:
18%

Haver! Felesleges vitáznod a nőkkel!

A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról. Úgysem érted meg a logikájukat :)

2024. jún. 8. 01:23
 6/23 anonim ***** válasza:
13%
Ne párkeresők appokra pazarold a friss szabadságod, szedj fel szórakozóhelyen nőket és élvezd az életet végre! ;) Jönnek a nyári fesztiválok, tiéd a pálya!
2024. jún. 8. 01:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"azért nem költöztem még el, mert a vagyonmegosztás szempontjából jelenleg ez így jobb megoldás.)"

És mikor fogsz elköltözni?

2024. jún. 8. 01:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát, akkor inkább hazudjam, hogy már kimondta a bíróság a válást, vagyis, hogy elvált vagyok?"

Persze, és amikor meghívod magadhoz a nőt, és meglepődik, hogy van ott egy másik nő is, akkor hazudd azt, hogy ő a házvezetőnőd, de a hálószobában nem fog benneteket megzavarni, addig majd vasal vagy főz valamit a konyhában.

2024. jún. 8. 01:33
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Zárd le és miután sikerült lehet ismerkedni...mit kell más idejét húzni.
2024. jún. 8. 01:45
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát, akkor inkább hazudjam, hogy már kimondta a bíróság a válást, vagyis, hogy elvált vagyok"

Nem, hazudni nem kell. Talán ne akarj komoly kapcsolatot még nem váltál el és egy háztartásban élsz a volt feleségeddel. Nem kell naívnak lenni. Senki nem kezd szívesen olyan emberrel akinek nem, hogy nincs lezárva a kapcsolata az exével, de még együtt sem élnek.

Komoly kapcsolat esetén szerintem ez nagyon, de nagyon kizáró ok.. Azt csak hallkan jegyzem meg, hogy a legtöbb megcsaló félnél ez a duma, hogy "jaj válunk stb.." aztán közben szó sincs róla.

2024. jún. 8. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!