Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Papír kell hogy együtt legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papír kell hogy együtt legyünk? Jogos?

Figyelt kérdés

Van két gyerekem, az apukájukkal már nem vagyok együtt. Van egy alakulóban levő valami de az a kikötése ,hogy addig nem lesz ebből kimondott kapcsolat ameddig nem lesz lepapírozva a gyerektartás és elhelyezés. Házasok nem voltunk így csak a gyerekek körüli dolgokat kell majd lepapírozni.

Még nem idítottam el a folyamatot ez a kikötése mert a többi már nem rajtam múlik mennyire húzódna el a tárgyalás.

Szerintetek jogos ez a krotérium?

Mi a meglátásotok?

Azt mondja,hogy ha komoly kapcsolatot akarok akkor ezt mindenképp le kell rendeznem és nem hiszi, hogy bele vágna mas férfi ugyan így papír nélkül.

2024. jan. 14. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontból jogos, hogy azért ez egy kardinális kérdés válás/szakítás után, amit érdemes mihamarabb tisztázni. Ha pl váltott elhelyezés lesz (1 hét itt, 1 hét ott) az egészen más élethelyzetet ad, mintha csak minden második szombaton vinné el az apjuk a gyerekeket. Emellett meg a pénz sem elhanyagolható, hogy megkapod-e utánuk a gyerektartást, vagy mindent a saját zsebedből kell állni, ha még csak alakul a friss kapcsolatod, az új párod joggal tarthat attól, hogy majd neki kell finanszíroznia a gyerekek életvitelét, mert neked nem elég fontos a gyerektartás megszerzése.
2024. jan. 14. 20:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami akár tetszik neked akár nem...
2024. jan. 14. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább a lepapírozás benneteket biztosítana be. Nem rettegsz, hogy egyszercsak megjelenik az apuka és elviszi a gyerekeket? Ugyanis, közös gondviselés esetén joga van hozzá. Ha lakcímileg esetleg oda vannak bejelentkezve a gyerekek, rendőrrel vitetketi haza őket.

És lehet, hogy évek óta esetleg jól működik ez a bizalom, de akár egy vérszemet kapó nagymama belerondíthat a képbe.

2024. jan. 14. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a "lepapírozás" most hogy pasid lett? Eddig nem volt az apjuk az exed? Nem fizetett? Nem hivatalosan voltak nálad? Csak én nem értem mi ez a kérdés?
2024. jan. 14. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a saját érdeked is. Mi van akkor, ha az exnek nem tetszik, hogy van új párod, és fogja, elviszi a gyerekeket. Vagy bosszúból nem fizet gyerektartást, aztán pereskedhetsz hónapokig.
2024. jan. 14. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

1. ez a te érdeked is, hiába problémázol rajta

2. igaza van, mert hány olyan eset alakul ki, hogy van új pasi, ex meg lelép és új pasi állja a gyerek minden szrját, mert exapuka nem fizet semmit

Sajnos az élet nem fekete-fehér, és ezzel önmagát is védi.

2024. jan. 14. 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Bár fickó vagyok, de nekem ugyan előre ki nem köthet senki semmit. Az aggályai érthetőek, de egyelőre udvarolnia kéne bitang-cukiként és nem elvárásokat támasztani! Ebbe is bele kéne gondolni.

35/F

2024. jan. 14. 23:00
 8/15 anonim ***** válasza:
22%

"Mi van akkor, ha az exnek nem tetszik, hogy van új párod, és fogja, elviszi a gyerekeket."

Azért ezek nem így működnek.

Kérdező, ez téged és a gyerekeket biztosítana. Rendezd is. De ha így közölné ezt valaki repülne.

2024. jan. 14. 23:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 8-as, de sajnos ha nincsen papír arról, kinél van a gyermek elhelyezve, elviheti az apuka a gyereket. Bármikor.
2024. jan. 14. 23:39
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem😄. Nálunk se volt papír, fizetett is és volt ilyen hogy kbszsból elakarta venni tőlem, nem jött össze...
2024. jan. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!