Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Papír kell hogy együtt legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papír kell hogy együtt legyünk? Jogos?

Figyelt kérdés

Van két gyerekem, az apukájukkal már nem vagyok együtt. Van egy alakulóban levő valami de az a kikötése ,hogy addig nem lesz ebből kimondott kapcsolat ameddig nem lesz lepapírozva a gyerektartás és elhelyezés. Házasok nem voltunk így csak a gyerekek körüli dolgokat kell majd lepapírozni.

Még nem idítottam el a folyamatot ez a kikötése mert a többi már nem rajtam múlik mennyire húzódna el a tárgyalás.

Szerintetek jogos ez a krotérium?

Mi a meglátásotok?

Azt mondja,hogy ha komoly kapcsolatot akarok akkor ezt mindenképp le kell rendeznem és nem hiszi, hogy bele vágna mas férfi ugyan így papír nélkül.

2024. jan. 14. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy nem engedted, vagy ott álltak melletted még 3-an és be se engedtétek, de megtenni megteheti. Fel is jelenthetett volna a gyerek veszélyeztetéséért.
2024. jan. 14. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
11 ő lett feljelentve...
2024. jan. 15. 00:02
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
8-as, nem volt gyerekelhelyezés, apuka bármikor elviheti a gyerekeket az óvódából, iskolából. Ugyanolyan joga van hozzájuk, mint az anyának.
2024. jan. 15. 01:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak szimplán nem akar olyan életmódba belemenni, ahol bármikor felboríthat mindent apuka, meg a gyerekek, és azt hiszi, a papír ettől megvédi?
2024. jan. 15. 05:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért ez tênyleg nagyon fontos kérdés és kérdező, bizony ezzel még Neked is jót akar. Egyrészt nem mindegy, hogy Nálatok vagy az exénél vannak-e többet a gyerekek. Másrészt láttam már olyant, hogy évekig megy a bíróságon, hogy kinél legyenek többet a gyerekek, természetesen ideiglenes megállapítás ilyenkor is van, na de ugye a Ti közös életeket ez nagyban befolyásolja, teljesen érthető, hogy szeretné tudni, hogy ez, hogy is lesz.
2024. jún. 8. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!