Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért ilyenek? Egyik nap töltsük együtt a karácsonyt menjünk randizni másik nap csak legyünk barátok. Ez mitől lehet?
Nem csináltam semmit nem mondtam semmit
Kedves odafigyelös voltam nem csináltam semmit
Mióta tart a kapcsolat?
Lehet, hogy több vasat tartott a tűzben a lány.
Nagyon egyszerű.
Azért van ez így, mert a legtöbb nő mostanra végtelenül önző, és emellé legalább ugyanennyire álszent is. Te semmit nem jelentettél neki. Csak egy pótlék voltál a céljaihoz és vágyaihoz. Egy eszköz. Akit abban a pillanatban ahogy jobb lehetőség adódik, már cserél is le, és dob is el. Valószínű folyamatosan a háttérben más embereket is manipulált, hogy a neki leginkább megfelelőnél végül befuthasson, és vele élje meg végül a saját önző és felszínes vágyait.
Szóvátennéd neki hogy ez nem fair? Vagy csak megkérdeznéd mi történt? Hajrá, lesz belőle szép nagy őrjöngés végül, ahol képes kihozni hogy minden a te hibád. És a pofátlan férfiakat fogja még utána is szidni sokáig. Hát így megy ez manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!