Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az évben, amikor összejöttetek a párotokkal, már együtt is töltöttétek a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 12:43
2/13 anonim válasza:
Igen, mert addigra már össze is költöztünk:p
3/13 harebell válasza:
Nem, nekem a karácsony abszolút családi ünnep.
4/13 anonim válasza:
Mindeneki a családjánál vacsorázott szenteste, majd átjött hozzám, eltöltöttünk nálunk egy kis időt, majd átmentünk hozzájuk.
5/13 anonim válasza:
Úgy volt majdnem mint a 4esnél,de amúgy nem nagy értelmét láttam így. Nem vagyok az a karácsonytól lázba jövős tipus. Szenteste otthon, 25 én elutazott hozzám elment vele az idő, 26 án én utaztam hozzá. Mindenhol ugyanaz az étel rakás sütemény ,egyél kóstold meg..bájolgás. Inkább lettünk volna 1 napot együtt 2esben, aztán ki ki a maga szüleihez rokonaihoz
6/13 anonim válasza:
Hasonlóan 5-öshöz.
Csak nálunk annyi volt még, hogy (mivel akkor még csak 3 hete jártunk), 23-án elmentünk egy hangulatos, elegáns belvárosi étterembe kettesben, ez volt a mi kis "szentesténk". Utána nála átadtuk az ajándékot egymásnak. Aztán 24-én mindketten a családunknál voltunk, 25-én ő jött hozzánk (akkor lett bemutatva a szüleimnek is), és 26-án én mentem hozzájuk (mármint vele együtt az ő szüleihez).
7/13 anonim válasza:
Nem, mert akkoriban a férjem még külföldön élt. De szinte folyamatosan videocset kapcsolatban voltunk az ünnepek alatt. Ez 4 éve volt.
8/13 anonim válasza:
Egy napot a saját szüleinkkel külön a többit együtt. Azota ez borult mert én eü-Ben dolgozok ő meg rendőr lett ☺️ Mindketten dolgozunk karácsonykor.
9/13 anonim válasza:
Karácsony egyik napján mentem el hozzájuk.
10/13 anonim válasza:
Augusztusban ismerkedtünk meg a Tinderen. Októberben összeköltöztünk. Decemberben pedig együtt fogunk karácsonyozni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!