Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálták azok akik már nagyon fiatalon 15-6 évesen összejöttek valakivel és évekig együtt voltak?
Több kollegám is van.. Az egyik srác 17évesen jött össze a feleségével immár 50évesek és boldogan élnek.
Másik kollégám 18évesen jött össze a párjával. Most 55évesek azthiszem, van 3 lányuk, mind a 3 modell és szépségversenyre jártak.
Már van egy rakás unokájuk és a lányok házasok.
Van még egy 40éves kollégám, ők is 18évesen jöttek össze, nekik 2 közös gyerekük van. Az egyikük versenyszerüen úszik, immár az usában tanul.A lányuk még fiatal.
Ezek a srácok se nem jóképüek se nem gazdagok, egyszerüen szerencséjük volt és megtalálták korán a párjukat. Semmi különleges nincsen bennük. Hűségesek és kitartóak. Nagyjábol ennyi a titok.
Én is elhültem amikor megtudtam mennyi ideje házasok..
14 éves koromtól jártam fiúkkal, volt néhány több hónapos is, de ott még csak olyan tipitapi dínó dolgok voltak ☺ Az első akivel lefeküdtem 16 évesen, olyan fél évig tartott.
Az egyik hugom sokkal fiatalabb nálam, csak 21, ő 16 évesen az első komoly barátjával 3 évig járt (elsők voltak egymásnak). Aztán volt pár néhány hónapig tartó kapcsolata, a mostanival talán másfél éve vannak együtt. November óta együtt is laknak, odaköltözött a fiú, kipróbálják az együttélést.
Szerencse, hogy találkoztunk. Nem több tíz jelentkező közül válogatott egyikünk sem, így nem volt nagy konkurencia, nyugodtan meg tudtuk ismerni egymást.
Kitartóak és ragaszkodóak vagyunk mindketten, és a kapcsolat mellett elkötelezettek, így vagyunk még mindig együtt immár 7 éve.
Google: kötődési típusok.
Valószínűleg biztonságosan kötődnek. Ennyi a nagy titok.
A 7-es vagyok, én is azt mondom egyébként, hogy nem baj az, ha valakinek ez nem így jön össze, sőt néha nehezebb is így. 15-6 éves korától kezdve az ember rengeteget változik még, és azt kiegyensúlyozni, hogy ezek a változások megtörténjenek, és kialakuljon a két felnőtt külön identitása, miközben kamaszkoruk óta együttvannak, vagy hogy pont egy ütemben nőjenek fel, és ne egymást húzzák vissza, időnként nehéz.
Én természetesen nagyon örülök, hogy mi ilyen sok ideje együtt vagyunk, de nem érzem azt, hogy nem lettek volna előnyei, ha nem így alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!