Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti féltékenyek lennétek a barátnőtök legjobb barátnőjére, ha sok időt töltenének együtt (nem a kapcsolatból elvéve) és tudnátok, hogy mielőtt összejöttetek volna smároltak egy párszor?
Nem lennék az valószínűleg, valószínűbb hogy érdekesnek, izgatónak gondolnám és kíváncsi is lennék.
De ez csak nő esetében igaz, másik férfival már egyértelműen megcsalásnak érezném és vége is lenne a dolognak.
Nekem volt ilyen legjobb barátnőm.
Az exem tudott róla, nem zavarta, volt, hogy fotózta is, mikor smároltunk. (Más nem volt.)
Az exemmel 10 évet voltunk együtt. A kapcsolatunk utolsó hónapjában már betámadott a barátnőmmel, hogy biztos kinyaltuk egymást, meg akkor lehet menni, azt legyek vele, stb. (Semmi nem volt akkoriban a barátnő és köztem, csak épp ott volt nálunk, mikor hazajött az exem, és feküdtünk, mert mentem éjszakára dolgozni. Ez meg kiverte a hisztit.)
Nem szabadkozok, tényleg nem volt akkor semmi, de ha lett volna, sem értettem, miért lett hirtelen probléma az, ami 10 évig nem zavarta...
De ez több, mint 5 éve történt, azóta mindkettő csak múlt idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!