Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el a szexpartneremn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el a szexpartneremnél, hogy többet legyünk együtt?

Figyelt kérdés
Hetente 1x találkozunk, de azon kívül nem beszélünk egyáltalán. Én szeretnék többet együttlenni,de nem úgy, hogy felvállaljuk az egész világ előtt,hanem csak baráti társaságban mert ők amúgy is tudnak róla, hogy szoktunk szexelni. Miattam találkozhatna mással is rajtam kívül mert most se csak engem kezelget, de szeretnék többet a közelében lenni mert halálosan szerelmes vagyok belé.
2019. ápr. 1. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Könyörgöm ne alázd meg magad ennyire... :D
2019. ápr. 1. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vicc a kérdés!
2019. ápr. 1. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Szexkapcsolatban nincs helye érzelmeknek. Csak akkor csináld, ha enélkül is megy, különben rengeteg kínlódás vár még rád. Megéri? Jó mazochistának lenni?

A szexpartnerednek egy vagy a sok közül. Szerinted mikor tudna veled többet együtt lenni ennyi punci mellett? Lehetetlent akarsz tőle, főleg úgy, hogy neki a jelek szerint heti 1 bőven elég belőled. Nem kényszerítheted magad rá. Amint rájön, hogy szerelmes vagy, a heti 1 alkalmat is végleg elfelejtheted.

2019. ápr. 1. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem is vicc, attól még bolond vagy és gyerek is. Az ilyenre mit vártok mégis? Egyértelmű, hogy semmi olyat nem tudsz adni neki, amitől a helyzet változik, a fejedre is állhatsz.
2019. ápr. 1. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
a szexpartneresdit nem a szerelmes nőknek talàltàk ki.
2019. ápr. 1. 17:30
 6/6 Izabella220 ***** válasza:
0%
Mert a kérdező abban reménykedik,ha több időt együtt tudba lenni az úriemberrel akkor megmozdulna talán benne is valami.
2019. ápr. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!