Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség, ha nem mondom el a barátnőmnek akivel együtt lakom, hogy a fizetésem nem annyi amennyit ő tud?
Az a kérdés, egy háztartásban éltek ?
Közös kassza van ?
Ha igen, akkor nagyon nem mindegy.
Együtt laknak!
Sztem szemétség, mert aztán itt fogsz puffogni x hónap múlva hogy nem bízik benned...vagy hasonlók.
Hát ja. Így, hogy együtt éltek, most gyakorlatilag átßa$zod. Ez olyan, mintha adnád valakinek, hogy milyen csóró vagy, közben meg nem.
Nekem sem egészen világos, hogy sikerült a bizalom ezen szintjén összeköltözésig jutni.
Attól függ, hogy mennyire tervezel vele komolyan. Igazából neked kell magaddal elszámolni. Amíg nem vagytok anyagilag rossz helyzetben, addig szerintem nem nagy baj, ha kicsit gyűjtögetsz, de persze jobb lenne, ha együtt tennétek. Nem közös számlán, hanem megegyezés alapján, ki mit tud hozzátenni. Szükség esetén így pedig lesz mihez nyúlni.
De ha komolyan terveztek, javasolom, hogy az ilyen bizalmi dolgokat inkább beszéljétek meg, mintsem egymás háta mögött sunnyogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!