Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dejong kérdése:
Hogy mondjam el a barátnőmnek, akivel két éve vagyok együtt, és aki focizik és önkéntes tűzoltó is, hogy ezek nekem egyáltalán nem jönnek be, nem nőiesek? Visszataszító számomra ezek a dolgok
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:21
1/13 anonim válasza:
És akkor hagyja abba miattad és ültessen virágot meg kössön pulóvert vagy mi?
2/13 anonim válasza:
Szerintem tudhattad lőre hogy mit, kit vállalsz. 2 év után ju eszedbe hogy nem tetszik? Vagy ha később kezdte el, miért nem beszélted meg vele akkor? Nem értem miért lenne visszataszító, hogy olyan munkát végez, ami nem kifejezetten női.
3/13 °°Lucyferia°° válasza:
akkor miért vagy vele két éve?? a pàrok tàmogatjàk egymàst mindenben, a hobbijukban is segìtik. ha nem tetszik ez neked akkor mondd meg, hogy zavar de nem szeretnéd gàtolni, ezért ha lehet elõtted ne beszéljen róla. megeggyezés kérdése!
4/13 anonim válasza:
Ha te nem becsülöd meg az egyéniségéért, meg azért aki ő valójában nem érdemled meg.
Add meg a számát nekem privibe!
5/13 anonim válasza:
Mi a visszataszító abban, hogy egy tevékeny ember, aki szeret sportolni és segíteni másoknak?
Netán az fáj, hogy te egy teszetosza ember vagy?
Ebben mi nem nőies?
6/13 anonim válasza:
Meglehetősen lassú a felfogásod, ha erre két év után jöttél rá.
7/13 anonim válasza:
Az zavar, hogy neked nincs semmi hobbid, vagy hogy a barátnőd ugymond még nálad is férfiasabb? Mert a kérdésedből ítélve te nem igazán vagy az.. Miért zavar, hogy a lány akit szeret, olyan dolgokat csinál, amiben örömét leli? Támogatnod kéne, nem viszolyogni a hobbijaitól.
8/13 anonim válasza:
Úgy látom ha jönne a zombi apokalipszis, te te védenéd meg őt hanem fordítva :(
10/13 Hanariko válasza:
nem nőies vagy nem tipikus női hobbik, foglalkozások, de ez neked miért fáj? ha ennyire visszataszító ez (és ezzel együtt akkor ő maga is) számodra, akkor hagyd, had találjon olyat, aki értékeli a munkáját.
Amúgy erre tényleg 2 év után jöttél rá? Fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!