Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk ti mit szólnátok ehhez/ reagálnátok erre? (Lassan 3 éves kapcsolat, együtt élünk 2 éve) 21/L.
A párom lassan fél éve beszélget egy lánnyal. Elmondása szerint haverok, hiszek is neki, de itt merül fel a kérdés. Ha valakit fél éve ismersz és a volt párja a haverod, akkor miért beszélgetnek a szexről? Vagy miért tőrli ki az egész beszélgetést és tagadja le? Megkértem hogy mondja el ha beszélt vele, és ne törölje ki, mert az még "gyanusabb". Kutakodni meg fölösleges és gyerekes dolog a gépén.
Néha az az érzés fog el, hogy túlreagálom, de nem tudok ellene mit tenni.
A szexről beszélgetés szürke-zóna lehet. Abban nem feltétlenül van negatívum. Kivéve ha arról beszélgetnek, hogy milyen lenne a másikkal. Általánosságban beszélni a szexről szerintem semmi extra.
Törölni egész beszélgetést és letagadni viszont egyértelmű kuka.
Gondolom nem akar balhét, ezért törli. Bár nem értem miért tolerálsz ilyet, hogy a pasid a hátad mögött más csajjal vitatja meg, mit csinálna vele...
Ez ilyen "meg is csalom meg nem is a párom" felállás. Kiskapu félig nyitva van hagyva neki.
30N
"Elmondása szerint haverok, hiszek is neki,"
Hinni a templomban kell. Miert nem dobod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!