Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve vagyunk együtt, de valahogy nem működik közöttünk a szex. Mit lehetne tenni?
Ő egyáltalán nem szokott kezdeményezni maximum havonta egyszer, ami elég zavaró. Mondtam már neki, de erre azt mondja, hogy fél kezdeményezni ( egy ilyen hosszú kapcsolatban). A másik probléma, hogy nem nedvesedik szinte semennyire, bármit csinálunk semmi és előző partnereivel sem volt meg ez, emiatt nekem is egyre jobban elmegy a kedvem, hogy szexeljünk, mert tudom hogy fájna neki. Egyébmódon kielégítjük a másikat, de a szex nekem hiányzik. Legutóbb felvetettem az ötletet, hogy vonjunk be még valakit, hátha az a szitu felizgatná és kizökkentene minket a komfortzónánkból. Meglepetésem elsőre nem zárkózott el teljesen az ötlettől, de ez valahogy abba maradt, nem boncolgattuk tovább a témát.
Mit lehet tenni, ha nem működik ez a része a kapcsolatnak, de minden más rendben van?
26f
Azt írtam, hogy nem zárkózott el az ötlettől és nem vert fejbe:)
Igen tudunk beszélgetni. Nődokinak is panaszolta ezt, de nem lettünk ott sem okosabbak.
Bartoline gél ajánlom, a nedvesedés probléma megoldva.
Ami a szex kezdeményezését illeti, na ott már sokkal komolyabb problémát látok. Ha a partnerem látványa nem indít be, nincs meg a kémia, akkor tényleg nem lesz kedve szexelni. De ilyen fiatalon, egy friss kapcsolatban csak akkor fordul elő ilyen ha nem vagy az esete.
A barátnőd nem kezdett el véletlen fogamzásgátlót szedni? Tudni illik annak van olyan mellékhatása, hogy a libidót drasztikusan csökkenti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!