Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve vagyunk együtt, de valahogy nem működik közöttünk a szex. Mit lehetne tenni?
Ő egyáltalán nem szokott kezdeményezni maximum havonta egyszer, ami elég zavaró. Mondtam már neki, de erre azt mondja, hogy fél kezdeményezni ( egy ilyen hosszú kapcsolatban). A másik probléma, hogy nem nedvesedik szinte semennyire, bármit csinálunk semmi és előző partnereivel sem volt meg ez, emiatt nekem is egyre jobban elmegy a kedvem, hogy szexeljünk, mert tudom hogy fájna neki. Egyébmódon kielégítjük a másikat, de a szex nekem hiányzik. Legutóbb felvetettem az ötletet, hogy vonjunk be még valakit, hátha az a szitu felizgatná és kizökkentene minket a komfortzónánkból. Meglepetésem elsőre nem zárkózott el teljesen az ötlettől, de ez valahogy abba maradt, nem boncolgattuk tovább a témát.
Mit lehet tenni, ha nem működik ez a része a kapcsolatnak, de minden más rendben van?
26f
Ebben a szituban nekem a legutolsó gondolatom lenne az,hogy 3.embert vonjunk bele a kapcsolatunkba.
Nőként inkább elmennék másik orvoshoz.
Esetleg megkérném a párom,hogy foglallozzon velem egy kicsit jobban.Próbáljunk ki új dolgokat.Használjunk sikositott és egyebek...
De hogy egy 3.at bevegyunk.Eszembe se jutna.Kétlem hogy attól bármi is változna.
Van aki nem valami kezdeményező tipus.
Fél éve vagyok a párommal,én se merek még igazán kezdeményezni,de azért 3 év után már.... Miért nem beszélgetsz vele erről,hogy miért nem mer?
Nem szeret veled szexelni valami miatt, a vágy meglehetősen autonóm dolog, jön és megy, nem csalogatható vissza se síkosítóval, se harmadikkal.
Megoldást sajnos nem tudok, szétválás vagy további kínlódás szokott a repertoár lenni.
Másfél éve szed bogyót, síkosítónk természetesen van, persze lehet abból is másik fajtát kellene próbálnunk.
Azért csak most mondta a dokinak, mert az előző kapcsolataiban nem tudták így megbeszélni a dolgokat és lehet nem is érezte fontosnak ezt, én mondtam, hogy említse meg neki is.
Semelyikünk testével nincsenek gondok, azért nem akar annyira kezdeményezni mert tudja, hogy fájni fog neki, ha nem elég nedves. Persze mellette nem is igazán rámenős fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!