Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy 40-es cipőméretű férfivel?
Van olyan cipő (bakancs pl) amiben még a 40-es is lötyög, bár az ortopéd talpbetétem (amit lúdtalp miatt hordok) némileg kitölti viszont a nyári sportcipőkben a 40-es is kényelmes.
Ha nem jönnétek össze, akkor mi okból nem? Azért mert simán ciki nektek, hogy a pasitoknak ekkora lába van esetleg azért mert más dolgokra következtettek ebből...?
Ha emellé nem nagyon alacsony és vézna, akkor nem zavarna. De, unokatesómnak ekkora a lába, aki 164 cm magas és vékonyka.
Intim méretre, vagy bármi hasonlóra nem tippelgetek ilyenekből és pont lexarom, mekkora a lába, ki előtt lenne ez ciki?
Ha tetszik a pasi, nem izgat mekkora a lába, mondjuk, ha nem tetszik, akkor sem.
Én sokat gondolkoztam már azon, hogy a lábméret miért ilyen fura. Apám pl. 182-183 cm volt fénykorában és 41-es lába van, de a nagyobb fiam is 180 cm és neki is ilyesmi (esetleg talán 42-es).
Én meg 180 cm magas nőként 38-as lábfejjel kezdtem a pályafutásomat, aztán lett a szülések után 39-es és 40-es. Ugyanakkor nálam jóval alacsonyabb nőknél is előfordul, hogy 42-es lábuk van.
Szóval nem értem, hogy a magasság és a láb mérete miért nincs arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!